|
|
#1 | |||
![]() |
5x120 bijon aralıklı aracıma 5x112 jant takmak istiyorum bu işlemin gerçekleşmesi için Spacer yaptırman gerekir dediler. Bu spacer Nasıl bişeydir. Yaptırdığım takdirde org 5x120olan jantlarımı bidaha kullanabilirmiyim yoksa devamlı üstünde durur artık bijon aralığım 5x112 mi olmuş olur??
Bu spacer işini yaptırabileceğim yer neresi vardır (bilenler varsa öneri sunarlarsa sevinirim) Bu spacer işi bana tahmini kaça mal olur? 18" 5x112 jant takmak için... Teşekkürler.. |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: Mini GP - BMW E93 320d - Yamaha R6
|
emre macera arama zaten 2 tonluk minibüs kullanıyosun bijon falan keser taklaya gelirsin
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: Polo 1.6 TDi
|
spaceri disklere montajlayip, jantlari da spacerlara montajliyorlar o zaman uzun bijon kullanmiyorsun kesme olayi olmuyor(mu$)
![]() 200 TL civari tutar diye hatirliyorum.. tekrar orijinal olcude jant takmak icin spacer diskten sokulebiliyordur heralde bilmiyorum o konuyu ama istendiginde sokulmeyecekse ne anladim o isten..
|
|
|
|
|
|
#4 | |
![]()
Otomobil: peugeot 207 hdi
|
birkez başıma geldide biraz sıkıntı çektik bijon uymuyor vs
__________________________________ [SIGPIC][/SIGPIC] ![]() biran olurda ellerim üşürse ve sende o an yoksan.. eğer mevsim baharsa, yalnızlık kolay mı? bir gün zayıf düşüpte, unutursam affet. |
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]() |
spacerı söküyorsun bijonlarından kendi istepneni tkıyorsun
|
|
|
|
|
|
#6 | |
![]()
Otomobil: akbil
|
yada lastigin icine su sivilardan koycan yada cekici cagircan..yada bilmem hahaahbanada 5x112 yi 5x100'e cevireninden lazim sipeysir
|
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]() |
Banada 4 114.3 'ü 4.108'e ceviren lazım
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]() |
Kolay bi şekli yokmu yaw bu işin hay bu t5 i 5x120 yapanı
![]() ![]() ![]() o zaman bu lastik patlama mevzusunda stepne şekli flan uğraşmalı iş bu iş yaş o zmn başka şeyler bakıcaz 5x120 jant aramaya devamm |
|
|
|
|
|
#9 |
![]() |
vw Doguşun spacer işerini yapan tanıdık yeri İstanbul/Esenyurtta istyene irtibatlandırılır.
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
Otomobil: amcamın, eniştemin arabasını da yazayım da zengin sansınlar
|
hazır konu açılmışken bende soru sormak istiyorum
spacer düşünüyorum aracıma, jantlar biraz daha dışarı doğru dursun die çok içerde ve kötü bi görüntüsü var bana göre, spacer taktığımda ne gibi sorun çıkarır, ? daha önce nası sorunlarla karşılaştınız ?, ucuza yapan yerler var tavsiye edermisiniz, ? metalleri hepsinin aynı sanırım ? yanlışmı biliyorum? tekrar sökülebiliyormu ? __________________________________ Beyler Carbon King Satılık |
|
|
|
|
|
#11 |
![]() |
ucuza yapan yer olayı yanlı hatta yapan yer olayın tavsiye etmiyorum çünkü demirden yapıyorlar gülle gibi oluyor aliminyumdan yapan 1 kişi duymuştum biryerlerde hazır almanı tavsiye ederim aliminyumdan yapılan gerçekten çok hafif çünkü, normal jantı nasıl söküyorsan bnnda bijonları var söküyorsun
|
|
|
|
|
|
#12 | |
![]()
Otomobil: 09 S2K / Red Rocco
|
|
|
|
|
|
|
|
#13 |
![]() |
biz kendimize üretmiştik ve tanesi 178 gram dı
aluminyum tavsiye ederim ama jant ebat değiştirme işi için spacer ın en az 15-20mm olması gerekiyor ona göre jant alman lazım yani eğer ince istersen çelikten olabilir, ince olduğu için daha sağlam olur ve ağırlık sorunu da olmaz..
__________________________________ Quattro... --- YS Engineering --- Torukcars ARGE & Kulvar.info.tr
|
|
|
|
|
|
#14 |
![]() |
arabaya göre çok değişkenlik gösteriyor, birde bu sorunlar genelde öne spacer takıldığı zaman oluyor..
arkaya takmanın bi zararı olmuyor, öne takarken de arabaya göre dikkat etmek lazım.. __________________________________ Quattro... --- YS Engineering --- Torukcars ARGE & Kulvar.info.tr
|
|
|
|
|
|
#15 |
![]() |
hzır almak lazım onların belki balansı bozuktur ondan ypıyordun bide ön ve arkayı eşit genişletmek lazım diye biliyorum ve mx 5 er cm
|
|
|
|
|
|
#16 |
![]() |
ben 4*108 den 4*100 çevirmiştim
balans yapılırken üstünde yaptırman gerekiyor yoksa balans tutmuyodu hiç sorun yaşamadım orjinal jantada spacer kullandım omp markaydı onda da sorun çıkarmamıştı |
|
|
|
|
|
#17 |
|
TechTurkey
|
adam gibi yapılan herşey sorunsuz olur ,
ne yaptığını bilmek lazım . yanlız aluminyuma dikkat edin ,çok çeşitlidir, yumuşaktır , sakatlık olmasın , genelde alu spacerda saplama yerlerinin iç cidarları çeliktir . Çünkü sök tak sök tak alu yalama olur + sağlamlık için gereklidir . ![]() ![]() ![]() __________________________________ |
|
|
|
|
|
#18 |
![]() |
oooo herkese spacer lazımmı ben bu işin imalatına baslamaya karar vermıstım bugun kendı aracıma yapacaktım ama siprişleri değerlendirebilirim 0 salgıyla cnc torna tezgahında torna işini cnc dik işleme merkezinde en ufak sapma olmadan hallederım fakat bursadayım
|
|
|
|
|
|
#19 |
|
Misafir
|
yahu bende 5*112yi 5*120ye çewirmeyi düşünmeye başladım ama sinmiyo içime hiç
|