|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: RENO SÜMBÜL
|
amortisör sertleştirme hakkında yardım edecek arklar varmı? nerede,kime,nekadar maliyetle gerçekleştirebiliriz bu işlemi?
|
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
|
yokmu yardım edicek
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: Clio DCI :)
|
ikitelli güven amortisör var. fiyat bilmiyorum ama yardımcı olurlar. 18.adada olması lazım. telefonunu yarın eklerim arabada kartı vardı
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: Focus Mk2 Ghia 1.6 tdci/Mondeo Mk2 2.0 Ghia
|
Forumda görkem VtecR uygun fiyata sarı sertlik ayarlı koni satıyor hic sertlestirme imkanın varsa direk onları al güvenle kullan.
__________________________________ Oktaykan Power |
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: sedan eg coupe rex sir
|
sertlestırme patlıyor guven vermıyorr forumda sarı konı satan var kacırma onları derım
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: 00 EURO ACCORD ATM LPG
|
kadosan altundağ amortisör remzi usta
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
Otomobil: Citroen Saxo VTS
|
Üzgünüm sattım konileri
aylarca süründüler ama antalyaya gitti benim koniler. Yine bir 1.8 tdci hb focusta kullanılacaklar. ![]() edit: kesinlikle sertleştirmeye gitme bence. 250-300 verip sertleştireceğine 400-450 verip 2. el koni bulsan çok daha sağlıklı ve güvenli olur. __________________________________ Citroen Saxo VTS |
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
|
yok 250-300e sertleştirsem zaten koni alırım da çok uygun fiyata yapılıyor.hiç kullanan yokmu aramızda.kimse çıkıp sölemiyor.sertleştiren çok kişi var hatta kuzenimde öle ve hiç sorun yaşamadık..??
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
Otomobil: Vw Polo 6n
|
maslak da nam amortisör vardı, coilover bile yapıyorlar, garantili iş yapıyorlardır heralde ...
__________________________________ Milletindenim Diyen İnsan, Her Şeyden Evvel ve Mutlaka Türkçe Konuşmalıdır. Türkçe Konuşmayan Bir İnsan Türk Kültürüne, Topluluğuna Bağlılığını İddia Ederse Buna İnanmak Doğru Olmaz. M. KEMAL ATATÜRK |
|
|
|
|
|
#10 |
|
TechTurkey
Otomobil: Corsa C
|
Kuzeninin yaptırdığı yerde yaptır sende..
__________________________________ ... |
|
|
|
|
|
#11 |
![]() |
Boşu boşuna para harcatıyor yapma amörtisörler Drager da konu açmıştı onun amörtisörler 1 ayda 1 patlıyormuş vs.
habire gidip iş yapacağına git fazlasını öde güvenle bin yani tabi sen bilirsin. ''ucuz mal alacak kadar zengin değilim'' bir yahudi ata sözü
|
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
#13 |
![]()
Otomobil: Pure White
|
2001 focus 2.0 için 2004 sonları yada 2005 basında olması lazım suspansıyon sertlestırme ve coılover yaptırmıstık snrda araba satılıga cıkıcagı ıcın sokulmustu yaklasık 2 sene once snrda focusa yandan bi bayan çarptı focus perte cıktı sımdı coıloverlar duruyor ıstersen gorusebılırız.
__________________________________ Hareli köyün polisajcısı !!! ![]() 88 coming soon...
|
|
|
|
|
|
#14 |
![]()
Otomobil: 206 RC & 1,4 İS
|
kadosan altundağ amortisör 100 tlye halleder sanıyorum ...ayrıca coilde yapıyor 400 tl...
__________________________________ tunceR´isimli üyeden Alıntı şu vtec alma olayınıda amma abarttılar. alcan bomboş vti yi 24-25 liraya, elin 106 sı saxosu koycak 5 boy görcen sonra amcayı,teyzeyi. |
|
|
|
|
|
#15 |
![]()
|
şuanda fk 4cm yay takıldı.amortisöre de girelim diorum.nette 200tl 2.el koni var ama diğerleri 500lirayken bu nie 200merak edip sordum kötü görünüyodu.2.el olcak okadar satmıyorum sana gibi bi cvp aldım
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |