|
|
#1 | |||
![]() |
az önce yurt dısı sitelerden honda arastırması yapıyordum görünce aklıma takıldı.
aracın ilk defa tamponlarını söktüğümde dikkatimi cekmişti.bizim kasalarda ön ve arka tamponun arkasında koruyusu bar yok.sağ ve solda ucları var ama orta kısım yok.acaba tr modellerdemi yoksa benm aractakiler sökülmüşmü anlam veremedim.yurt dısındali modellerde bu parca var? Ön; Benm arac; ![]() Yurtdışı; ![]() ![]() ![]() Arka;
__________________________________ Satılık RedREX Son Düzenleyen Ome_RS; 31-01-2010 22:42. |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: CİVİC / EJ9
|
satılıyor kanka al taktır boya için msnı pmle konusalım
__________________________________ www.ilovemyek.com __________________ Ek hatchback Bir insan, başkalarını övme hastalığına yakalanmışsa, bunun sonu gelmez. Bu kimse, menfaati gereği fasık ve zâlimleri de övebilir. |
|
|
|
|
|
#3 |
![]() |
alıp taktırmak mantıklı bi keresinde öküzün biri sanayide arkadan tıklamıstı o bar olmadıgından tampon bagaj havuzuna kadar girip yamulmustu.hos sigortadan değişti ama Allah korusun buyuk bi kazada önemli bi rol üstleniyor.
__________________________________ Satılık RedREX |
|
|
|
|
|
#4 |
![]() |
gökan ettiysen nereden temin ettin sen ve fiyatı nedir bilgi verebilirmisin rica etsem?
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: eg5
|
aracın ies sanırım şase numaran JHM ile başlamıyorsa tampon koruma demirinin olmaması normal, ama basit bi işlemle taktırabilirsin. ucuz zaten 46 lira sıfırı =)
yan sanayi tabi.. |
|
|
|
|
|
#6 |
![]() |
geçenlerde 99makyajlı hb civicde gördüm benimde dikatimi çekti neye göre var veya yok acaba
|
|
|
|
|
|
#7 | |
![]()
Otomobil: CİVİC / EJ9
|
yedekparcaburada.com felan fılan bende alıcaktım ama vazgectım agırlık
__________________________________ www.ilovemyek.com __________________ Ek hatchback Bir insan, başkalarını övme hastalığına yakalanmışsa, bunun sonu gelmez. Bu kimse, menfaati gereği fasık ve zâlimleri de övebilir. |
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]() |
yurt dışı üretim olan 99 up model civic lerde bulunur sadece parçacılarda var alıp takabılırsın.
__________________________________ R-Turbo Kalbimizdesin.... |
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
Otomobil: eg5
|
|
|