|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: 206 gti
|
88-00 olan bu ebay malı coillerden taktım aracıma fakat hiç düşmedi ayarlar sonda en sona kadar indirdik acaba neden düşüklük olmadı yaylardamı bir sorun var yoksa kullandığımız kamber kitindemi? anlayamadım.. kamberleri normal şekilde taktık öle açı felan vermedik orjinaldeki gibi duruyordu rot balanscıya gitmedim daha ama yayalrın aracı düşürmesisi garibime gitti ?normalde en sona gelmeden bile çamurluğun içine giren araçlar gördüm biz ne var ne yok bastık ama 1-2 santim ancak oda belli bile olmuyor ?
|
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: CİVİC / EJ9
|
arka ön karıstrdınızmı acaba
__________________________________ www.ilovemyek.com __________________ Ek hatchback Bir insan, başkalarını övme hastalığına yakalanmışsa, bunun sonu gelmez. Bu kimse, menfaati gereği fasık ve zâlimleri de övebilir. |
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
|
kısalar önlere uzunlar arkaya takıldı daha önce takan biri taktı zaten sorun yok başka araçlarada baktım takılı
onlarda aynı duruyor birde bana araba hafifi ondan düşürmemeiş olabilir dedi yaylar sert gelmiştir dedi? he bide ön arka karıştırsak bile hiç bir şekilde düşme olmadı :S
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: CİVİC / EJ9
|
alhalla resmı varmı yayların
__________________________________ www.ilovemyek.com __________________ Ek hatchback Bir insan, başkalarını övme hastalığına yakalanmışsa, bunun sonu gelmez. Bu kimse, menfaati gereği fasık ve zâlimleri de övebilir. |
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
|
kamber kitlerin ayarı rot balansçıda oluyormuş bunu yapabilcek biryer varmı peki ? kafam yine çorba
ya düşşünde nasıl olursa olsun dedik gittik ucuz yollu coil aldık taktırması ayarı derken bie coilover parasına gelcek gibi
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]() |
nizamettin usta namistein yardımcı olur kamber ayarı ve coilspring için ama emin ol var bir gariplik..integralara takılan coilspring ile 8cm düşüyor araç hatta 9cm bile yaparsın istedikten sonra sende nasıl olmuyor hayret..senin aracın amortisör yada coilspringlerde var bir terslik sanırım..
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
Otomobil: akbil
|
maslakta mini auto'nun sokaginda Hunter var.Oraya git yardimci olurlar.
|
|
|
|
|
|
#11 |
![]() |
Ebayden mi aldınız coil springsleri?
|
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
Otomobil: 2007 civic
|
yanlıs bı arac ıcın olan falan almıs olmayın bıde.zor ıhtımal ama olabılır
|
|
|
|
|
|
#13 |
![]() |
|
|
|
|
|
|
#14 | |
![]()
Otomobil: 2007 civic
|
ole gecıo olması lazım.bazı yaylar fln bırbırıne uyabılıyor |
|
|
|
|
|
|
#15 |
![]()
|
bir amartisörcüye göstermeden anlaşılmıcak
galiba.. garip durum zaten garip bir durum olmasa benim başıma gelmez adam 5 lik yayla yerle bir ediyor bizimki leylek spec
|
|
|
|
|
|
#16 |
![]()
Otomobil: 00 EURO ACCORD ATM LPG
|
adem mi taktı bu yayları ümr san.? keşke coil yerine yaptırsaydık yay amortisör ben yaptırdım valla coil'den çok daha iyi hafif araba için..
|
|
|
|
|
|
#17 | |
![]()
|
ya vakit olmadığından en yakın yerlere yaptırdık aslında bu yaylarla aydın amortisör yaparız dedi ama.. iyi para istedi ..
|
|
|
|
|
|
|
#18 |
![]()
Otomobil: Fiesta ST / Mondeo 2.0
|
Yaylar ile yüksekliği ayarlanan parça ayrı mı satılıyor? yaylarınız ayarlı mekanizma değil de normal takoza oturan tipten olabilir. çünkü "coil spring" dediğimiz şey direk olarak bizim helezon dediğimiz şeydir.
|
|
|
|
|
|
#19 | |
![]()
|
|
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|
|
:::: Şu Anda Saat: 15:21 ::::

onlarda aynı duruyor birde bana araba hafifi ondan düşürmemeiş olabilir dedi yaylar sert gelmiştir dedi? he bide ön arka karıştırsak bile hiç bir şekilde düşme olmadı :S