|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: 2001 civic vtec
|
slm arkadaslar yardımcı olursanız sevınırım.. 2001 cıvıc makyajsız kasa arcım var ve fk 6-4 yayını almayı dusunuyorum ve orjınal jat lastıklelrıyle bınmeyı duusnuyorum.hehangı bı sorun yasarmıyım ve fk 6-4 u tavsıye edermısınız.sımdıden tesekkurler
|
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
|
acıl yardımlarınızı beklıyrum arkadaslar
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: Clio DCI :)
|
vtec 2 lerde en güzel düşüklük sağlayan yay oranıdır bence. Evrenoz abimizin bununla ilgi bi konusu vardı. 3.5 taktı yüksek kaldı araç, 5 taktı ön yksek arkası basık durdu. 6-4 en uygun oran. Eşit şekilde (ön arka olarak cm oalrak değil) ve ggüzel düşürüyor. İyi bir seçim olacaktır.
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
|
hmm ıste daha once hıc yay kullanmadım ıcın normal olarak kafamda bıtakım soru ısaretlerı oluyor agırlık bınınce arkaya surtme falan rahatsız edıcı ses yaparmı bunlar gıbı.tek eksıgım yay kaldı ıste onuda alırsam super olcak.ama dedım gıbı fk 6-4 arıyorum.
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: :)
|
6-4 te ön ve arka nerdeyse dümdüz oluyor.Arac öne doğru basık durmuyor yani.Biz orjinal yayları kestik biraz presletip amortisör millerinden düşürdük orjinalinden daha iyi oldu arac ön tarafta 1 parmak bile yok arka önden biraz daha havada ve sanayide tanıdığıma yaptırdığım için 100tl bile tutmadı işlemler.Ve çok memnunum arac ufak bi kasisten zor geçiyor ön paçalıklar sürtüyor fakat neredeyse hiç sekme ses vs. bir sorunum yok.Spor yaya 300 küsür tl vermek bana mantıklı gelmiyor tabii herkesin kendi seçimi birşey diyemem.Saygılar.
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]() |
kendı aracımda fk 6-4 yay kullanıyorum ama ne yazık kı sekme yapıyor.orj yayları ıle oynayanlarda daha gusel oldugunu soyluyorlar ama bana ınandırıcı gelmıyor.
|
|
|
|
|
|
#7 | |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
|
fk 6 -4 den vazgetım ustama sordum ankara bms kazım usta 6-4 cok seker dıyor.3-5 tak ıdealı o dedı. oyuzden 3.5 karar verdım arastırıyorum heryerde suanda.
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
|
Reis fk nasıldır bilmiyorum ama aracım şuan fk 6-4 ün düşürebildiğinden daha düşük orj yay amortisörle oynadık sekme yok denecek kadar az konforda orjden kötü sayılmaz yol tutuşu daha iyileşti içeride seste yok.hiçbir sorunum yok yani.
|
|
|
|
|
|
#11 | |
![]()
Otomobil: Black Vtec2 - Red Del Sol VTI
|
![]() FK 6-4 güzel yaydır. 3.5 eibach kullandım, konfor iyiydi ama çok yaylanıyodu, ve önler hep yukarda kalıyor, önleri kesmek gerekiyor, onun yerine fabrikasyon mühendisliği yapılmış 6-4 yay alman daha mantıklı. |
|
|
|
|
|
|
#12 | |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
|
#13 |
![]()
|
suanda sıteden bı arkadasımızla gorussuyorum eıbach ın 3.5 varmıs ondada onu almayı dusunuyorum aslında.dedım gıbı f.k 6-4 benım ıcın cok dusuk aıle de bınıyor arada oyuzden 3.5 ıdeal.
|
|
|
|
|
|
#14 |
![]()
|
eıbach 3-5 yay aldım taktım tesekkurler arkadaslar yardımlarınızdan dolayı..suan ıcın menmunum gercekten bekledımdenden ıyı oldu
|
|
|
|
|
|
#15 |
![]()
Otomobil: Yok
|
Hayırlı uğurlu olsun
|
|
|
|
|
|
#16 |
![]()
|
sagoalsın paşam.
|
|
|
|
|
|
#17 |
![]()
|
yaklaık 5 gun oldu yayalrı takalı .ama dıreksıyonu tam saga cevırdımde sonunda bı gıcırdama gelıyor sankı lastık gıcırdaması gıbı..bu normalmıdır arkdaslar..
|
|
|
|
|
|
#18 |
![]()
Otomobil: Focus Mk2 Ghia 1.6 tdci/Mondeo Mk2 2.0 Ghia
|
fiesta'mda 6-4 fk kullanıyorum cok iyi cok memnunum hiç sekme yok 95 50 15 lastiklerle fakat koni şart..
__________________________________ Oktaykan Power |
|
|
|
|
|
#19 |
![]()
|
|
|