|
|
#1 | |||
|
Misafir
|
![]() ![]() Geçen gün bayaa bi çamurda kullandım aracımı sonra ses yapmaya başladı frenler, bende su tutup dewam ettim(150 km kadar ) bugün arabayı çalıştırdığımda bişi fark ettim resmen deliklerden toprak akmıştı.Ama yapıcak bişi yok diyip dewam ettim gene ve bu sefer kalan toprak vs dökülsün diye baya hızlandım=))şuan ses fln yok bi probda gözükmüyo.Ama bi zarar görmüşmüdür diskler. Bİde fren diski olarak ne önerirsiniz mtm inkiler delikli başka bi markanınkini mi alıyim?
Son Düzenleyen OnurS; 13-02-2010 02:51. |
|||
|
|
|
#2 |
|
Misafir
|
|
|
|
|
#3 |
![]() |
ağvanın yolları taştan
ahahah
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Misafir
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: Civic Si
|
sogumadan temizlik için bile olsa diske su tutma egriliyo başıma geldi. taş toprak balatayla birlikte diski cizip zarar vermediyse herhangi bişey olcagını sanmıyorum direksionunda herhangi bi titreme vs olustumu bu olaydan sora frenlemede. ordanda anlayabilirsin zarar olup olmadıgını.
__________________________________ "Jdm" 92-95 civic ![]() http://translate.google.com/translat...ml&sl=ja&tl=en |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Misafir
|
Balansım durumdan önce bozulmuştu=)Ama frene bastığımda ekstra bi titreme yada fren mesafesinde uzaman yok.
|
|
|
|
#7 |
![]()
Otomobil: Leon 1.8 T Tam Sport :)& Civic EG & Megane II dci & Ford Ranger XLTurbo
|
brembonun fren kıtı 7.032 lıra ben bakmıstım netten onu dusunebılırsın willwood daha uygun zannedersem
__________________________________ Project01 Garage & Sami RAMAZANOĞLU |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Misafir
|
|
|
|
|
#9 |
|
Misafir
|
diskler çok sıcakken kesinlikle su tutmayın
toz toprak bişi yapmaz. |
|
|
|
#10 |
|
Misafir
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
Otomobil: Leon 1.8 T Tam Sport :)& Civic EG & Megane II dci & Ford Ranger XLTurbo
|
benım bahsettıgım brembolar grand turısmo olarak gecıyor bakır la tunc rengı arası bısey
__________________________________ Project01 Garage & Sami RAMAZANOĞLU |
|
|
|
|
|
#12 |
![]() |
Toz toprak çamur hiçbirşey yapmaz. Soğuduktan sonra taziikli suyla yıkayıp deliklerdeki çamur artıklarını temizleyebilirsin.
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|
|
:::: Şu Anda Saat: 15:22 ::::

) bugün arabayı çalıştırdığımda bişi fark ettim resmen deliklerden toprak akmıştı.Ama yapıcak bişi yok diyip dewam ettim gene ve bu sefer kalan toprak vs dökülsün diye baya hızlandım=))şuan ses fln yok bi probda gözükmüyo.Ama bi zarar görmüşmüdür diskler. Bİde fren diski olarak ne önerirsiniz mtm inkiler delikli başka bi markanınkini mi alıyim?

ahahah