|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: Golf 6 TDI
|
Arkadaşlar aracım için ilerleyen günlerde yay ve jant düşünüyorum fakat beğendiğim jantlarda 4x108 ölçüsünü bulmakta zorlanıyorum.Genelde 4x100 oluyor beğendiklerim.Aracıma spacer taktırsam(tavsiye edebileceğiniz markalar) 18" 4x100 bir jant taksam problem olur mu?Görsellik yapıcaz derken sıkıntı yaşamak istemiyorum.Aracında kullanan ya da bu konu hakkında bilgisi olan arkadaşlardan bana yardımcı olmalarını istiyorum.Şimdiden teşekkür ederim.
|
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: ..... 53DN637 ..... Renault Clio Williams
|
Hiç bir sıkıntı olmaz.Marka bulamazsanızda güzel bir alaşımdan iyi bir tornacıya yaptırın.
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]() |
Ichiba iyidir bulursanız
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: askerden sonra ...
|
aynen benim bildigimde iç ofseti tutmayan jantları speacerla dışarı çıkartıyosunn mesala fortun bijonlarda 4x108 ama pug la ofseti olmuyo fort ofsetli bi jant takıcaksan araya speacer koyuyosun
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]() |
http://cgi.ebay.com/ebaymotors/Wheel...Q5fAccessories
örnek olarak converterler var istediginiz olcuyu istediginize ceviren aynı zamanda spacer. Buda arkadasın aradıgına ornek 4x108den 4x100e http://cgi.ebay.com/ebaymotors/Wheel...item5ad8820190 |
|
|
|
|
|
#6 |
![]() |
saglikli olacagini sanmiyorum bu malzeme burdada yapiliyor tornada ama spacer sizin isinizi gormez ancak cift aplikasyonlu veya kendi olcunuzde jant bakmaniz lazim.
__________________________________ Hayat ne garip dimi.? Konuşan odunlar, yürüyen kaşarlar falanlar filanlar.. |
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
Otomobil: Yok
|
h&r bulabilirsen eğer h&r almanı tavsiye ederim
__________________________________ Stock
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
Otomobil: Peugeot 206 RC
|
H&R gibi markalarda sadece Hubcentric kaliteli ve tek ölçüde spacerlar oluyor. Converter olarak üretmiyorlar.
__________________________________ Never drive faster than your guardian angel can fly |
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|