|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: 99 civic hb
|
arkadaşlar ben accord umun disk lerini delikli spor disk lerle değiştiriyim diyorum.fakat henüz bulamadım,hangi hondaların fren disk leri benim accord uma uyar acaba??s200o veya type r ların disk leri uyarmı benim accord a ?? birde fren balatası için aynı sorum geçerli olucak...tşk ler...
|
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: r56
|
Fren balatası için EBC yi tavsiye ederim bir çok yerde de bulunuyo Florya Beşyol tarafına yakınsan radar honda da var ebc ürünleri
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: Jetta MK6
|
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: 99 civic hb
|
tşk ler arkadaşlar balata için ebc alıcam büyük ihtimalle...ama disc bulamıyorum , taşlama eğer kurtarmazsa disc te lazım olucak...
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]() |
telefonda fiyat sorabilirsin disk ve balata satılşarı var ellerinde yoksa bile 2 haftaya getiriyorlar
aynen unoya aldım ve ultimax aldığım halde inanılmaz fark etti ebclerin sürtünme katsayıları diğerlerine oranla bi hayli yüksek buna ferrodo da dahil ve yarı fiyatına neredeyse ebc Türkiye Distribitörü radar honda değildir http://www.ebcfren.com/index.aspx __________________________________ 34 TT 540, aynen öyle 540cid tt
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: civic
|
orjınal dıskten şaşmayın.
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
Otomobil: civic
|
ebc fren balatasıyla ılgılı olraka typer ıcın on balatalar ne kadar acaba alan kullanan varmı?
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |