|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: .:. VTI .:.
|
Arkadaşlar arabanın ön fren balataları değişti bosch balata taktım ve aynı zamanda arabayı 2 cm daha düşürdük. Konileri en alt tablaya aldıktan sonra çok sürttüğü için tornada 1 cm üstüne yuva açtırıp segmanları oraya taktık gayet güzel oldu yanlız bu aralar son 10 gündür bir ses geliyor frene bastığımda ve araba durup hareket ederken bana ön soldan geliyor gibi geldi tık tık tık tık ses çıkartıyor frene bastığımda ve arabayı hareket ettirdiğimde. Sıkışık trafiğe girdim dün rahatsız etti.
Sebebi hakkında fikri olan varmı. Edit ayrı bir sorunda 70 80 km/h sabit hızla giderken sanki akisler sürtüyor bi yere gibi hissediyorum uzun zamandır var bu araç yüksekkende vardı debriyaj sistemi ile ilgili bişey olabilirmi örneğin debriyaj bilyası vs. Son Düzenleyen MiaMi; 03-04-2010 11:46. |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
|
Aranızda çikolatalı gofret zevmeyen varmı. yokmu
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: Ek9
|
Aks bilyası olabılır. Durup kalkarken tık tık ses yapıyorsa. Ben degıstırdım ses kesıldı.
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: 00 EURO ACCORD ATM LPG
|
aks lalelerinden geliyor olabilir tayfun abi..
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
|
Bigün oturp kendim sökeceğim en sonunda. Aks lalelerinden olma ihtimali yüksek birde debriyaj bilyesinden şüpheleniyorum oda zaten motor açıldığında bakılır.
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: 34 AD 1674 saxo VTS
|
akslardan gelıyor abım
__________________________________ PUGARAGE |
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
Otomobil: Xrs Corolla Dual vvt-i & Loading Civic eg6 d16a9 %20
|
aks tan geliordur büyük bi ihtimal
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
Otomobil: CİVİC / EJ9
|
aks bılyası koruk hepsını kontrol ettrmenı tavsıye ederım dusurdugun ıcın belkı zorlanma olabılır hatta alt takımın tum ekıpmanlarına baktr gevsek bişiler olabılır
__________________________________ www.ilovemyek.com __________________ Ek hatchback Bir insan, başkalarını övme hastalığına yakalanmışsa, bunun sonu gelmez. Bu kimse, menfaati gereği fasık ve zâlimleri de övebilir. |
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
|
Alt ön arka takım 2,000 km önce Radarda kontrol edildi gerekli düzeltmeler değişiklikler yapıldı ama akslar açılıp kontrol edilmediği için aks bilyalarından kesin şüpheleniyorum.
Araba düşük ama benim arabamdan daha düşük holdalarda var onlardan duymadım böyle bir sorun. Bakalım yakında moturunu indireceğiz zaten o zaman ne var ne yok çıkar. |
|
|
|
|
|
#10 | |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
|
#11 | |
![]()
|
basık aracların genel sorunu bu abı yakında tam sag sol yaparken sıkıntı bıle olcak cok yuk bınıyor on takıma ondan dolayı __________________________________ www.ilovemyek.com __________________ Ek hatchback Bir insan, başkalarını övme hastalığına yakalanmışsa, bunun sonu gelmez. Bu kimse, menfaati gereği fasık ve zâlimleri de övebilir. |
|
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
#13 |
![]()
Otomobil: Ek9
|
Parçatreninde satılan ön takım parçalarını tavsiye edermisiniz? Orj parçalar çok pahalı.
|
|
|
|
|
|
#14 | |
![]()
|
yay nevardı sende
__________________________________ www.ilovemyek.com __________________ Ek hatchback Bir insan, başkalarını övme hastalığına yakalanmışsa, bunun sonu gelmez. Bu kimse, menfaati gereği fasık ve zâlimleri de övebilir. |
|
|
|
|
|
|
#15 |
![]()
|
yok gökan duruyor 1.4 is yay amortisör katiliyim ben..
1.6 ies babamda.. ![]() forumda kimse tasnif etmiyor ama böyle kullanıyorum yayıı da amortisörü de kestim sertleştirdim vs..
|
|
|
|
|
|
#16 |
![]()
|
10 15 gün oldu yazmayı unutmuşum,Ses sol ön taşıyıcı ve viraj cubuğu fişeklerinden geliyordu hallettim biraz yağladık ses gitti. Motoru indirdiğimizde tam bir konsiltasyon yapacağım.
|
|
|
|
|
|
#17 |
![]() |
Tayfun bızde ayar yaparken ön taraftan bir ses gelmeye başladı seyır halınde ve dıreksıonu saga sola cevırıken tık tık garcguc seyler gelıyordu
alt rotılden yaptıgını tesbıt ettık bastık yagı ıcıne ses fln gıttı ama bır gun otaparkta dıreksıyonu cevırıken rotıl yerınden cıktı yaglamak pek sorun gıdermıyor orgınalı cok pahalı tasıyıcı ıle ıle gelıo ama japon malı cok ıyı rotıller var alıo 4 un udegıstırısen sorunun gıdecegına ınanıyorum rotıller basık arabalarda bozulabılıo __________________________________ R-Turbo Kalbimizdesin.... |
|
|
|
|
|
#18 |
![]()
|
Arabayı yükseltiyorum kanka zaten yanlız son zamanlarda kafamı kurcalayan bir şey var.
Dün yolda yüksek süratte örneğin 200 le giderken direksiyon tepkilerine çok iyi cevap veriyor araba tam sağ tam sol girip çıkıyorum istediğim yere. Yanlız virajlı yollarda özellikle yokuş aşağı arabanın arkasın sanki havada , koptu kopacak gibi bir his oluşuyor insanın içinde. Buna nasıl bir şey yapmak gerek koni,tein var arabada arkalar %90 sertlikte önler % 80 veya biraz dana yumuşağa doğru. |
|
|
|
|
|
#19 |
![]()
Otomobil: clk200k
|
|
|
|