|
|
#1 | |||
![]() |
aracımı 4 bijondan 5 bijona çevirmek istiyorum ne gibi sıkıntı yaşarım veya yaşar mıyım ne tarz bir eksisi olur veya bişi değişir mi
__________________________________ bmw z3 x mazda rx7 x cadillac sts x su vtec x bmw e39 |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: ..... 53DN637 ..... Renault Clio Williams
|
Flanş yaptıracaksın.Flanşı yapan doğru malzemeden düzgünce yaparsa sıkıntı yaşamazsın.Flanş konduğunda jantlar dışarı çıkacağından alacağın jantın Et değerini iyi hesaplamalısın.İz düşümü değişeceğinden aracın yol tutuşuna pozitif bir etkisi olur.
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: dci
|
ali ile görüşmeni tavsiye ederim
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: sıkıntıya 5 kala..
|
akıllı ol jant manyagı olma
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]() |
yaa öle deme baba birtane buldum süper bişi yapacam kafaya koydum
__________________________________ bmw z3 x mazda rx7 x cadillac sts x su vtec x bmw e39 |
|
|
|
|
|
#6 |
![]() |
4 ve 5 bijonların ölçüleri ne acaba
__________________________________ EGETUNING PROJECT ECUFAST İZMİR chip tuning & remapping |
|
|
|
|
|
#7 |
![]() |
4x100 den 5x120 ye geçiş
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
Otomobil: İndividual M
|
bence bi aliyle görüş kardeşim o yaptı bu işi ama komple taşıyıcılarımı değiştirdi tam bilmiyorum görse konuya yazar ben bi söleyim
__________________________________ 1997 İndividual M BMW
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
Otomobil: 206 RC & 1,4 İS
|
ek 9 project mi ..?
__________________________________ tunceR´isimli üyeden Alıntı şu vtec alma olayınıda amma abarttılar. alcan bomboş vti yi 24-25 liraya, elin 106 sı saxosu koycak 5 boy görcen sonra amcayı,teyzeyi. |
|
|
|
|
|
#10 |
![]() |
aynen apaçi işlerden sıkıldım
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
Otomobil: 98 Sedan Vti - FJK (Sold)
|
Bende, 5x112'den 4x100'e dönmek istiyorum.
Yani Tam Tersi 5'den 4'e dönmek istiyorum. Flanş kurtarır mı, yoksa Poryo'lar mı değişicek? __________________________________ "ÖFE" Photography FJK'ing (Sold) Gönül Otomotiv Mekanik Garaj |
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
|
bildiğim kadarıyla 4 den 5 egeçmek öyle flanşla olacak iş değil baya bi sorunlu iş yani 2000 tl lere çıkar tahminimce...
__________________________________ tunceR´isimli üyeden Alıntı şu vtec alma olayınıda amma abarttılar. alcan bomboş vti yi 24-25 liraya, elin 106 sı saxosu koycak 5 boy görcen sonra amcayı,teyzeyi. |
|
|
|
|
|
#13 |
![]()
Otomobil: dci
|
poryalar değişiyor
|
|
|
|
|
|
#14 |
![]() |
ali abi konuyu görse yardımcı olur.
|
|
|
|
|
|
#15 |
![]() |
ya flanşla değiştiğini biliyorum ama sağlıklı olur mu die düşünüyorum
|
|
|
|
|
#16 |
![]()
Otomobil: teg & lada jip & fluence &scooter
|
umut sıkıntılı oluyor bende kullandım biliyorsun en ufak bi eğilmede bile araba sendeliyorki sen 5 bijona geçeceksin çok fantazik olur böyle takıl kafan rahat olsun
__________________________________ oğlum olursa pipisine dolar dövmesi yaptıracam,parayla oynasın aslan parçam ![]() ![]() the GOTFATHER |
|
|
|
|
|
#17 |
![]()
|
arabam vti sa jantım orjinal olmalı..boşwer macera arama bence ...
|
|
|
|
|
#18 | |
![]() |
|
|
|
|
|
|
#19 |
![]()
Otomobil: sıkıntıya 5 kala..
|
jant takıp duruyon manyak.. 2 vites vti almışın git diger 3 vitesinide al onun janta para dökecegine
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |