|
|
#1 | |||
![]() |
arkadaşlar meraba . kullanmakda olduğum 2005 model bora aracıma short shift taktırmak istiyorum . fakat ; bazı konularda kararsızlıklarım var . bildiğiniz üzere ; bora ' ların şanzımanları biraz sıkıntılı . gerek forumda , gerekse sosyal çevremde , durduk yere şanzıman problemleri nedeni ile aracını çekici ile en yakın servise çektirenleri bilmekdeyim . bu konuları göz önüne alarak , shot shift uygulaması konusunda sıkıntı çekme olasılığım ne olabilir ? cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim ...
|
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]() |
arkadaşlar bugün itibari ile short shift ' im elime ulaştı . net ' de öğrendiğim bilgiler dahilinde sizlere bişiler danışmak istiyorum ;
1.si ; short shift ' in montajı araç altından mı yapılmakda yoksa vites kolunun olduğu kısımdan mı ? , 2.si ; short shift takıldıkdan sonra , vites geçişlerinde çok seri olmak mı gerekiyo ? şimdiden cevaplarınız için teşekkür ederim ... örnek foto ( ürün foto ' dakinin aynısı ) ; ![]() Uploaded with ImageShack.us |
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: 98 vti sedan
|
hondanın lıft e kaldırırarak yapılmakta
Vıtes gecıslerınde serı olmak ıcın takılıyor bu cıhaz ama sıze kalmıs agır cekımde gıbı degıstırebılırsınız keyfınıze gore. hayırlıolsun __________________________________ İlker KANTAR İzmir |
|
|
|
|
|
#4 |
![]() |
teşekkür ederim . bi kaç topic ' de yavaş vites değiştirince , dişlilere zarar verdiği ve ses yaptığından bahsediyodu da ...
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]() |
Kardeşim taktır bence zevkini rahatlığını farkedeceksin..
__________________________________ Dikkat VAF V-tec 34 VAF 38 |
|
|
|
|
|
#6 |
![]() |
|
|
|
|
|
|
#7 | |
![]()
Otomobil: Volkswagen
|
Yada Antalya'ya gel. Burdur'da ne kadar 'usta' vardır bilemem. Ersin abi yardımcı olur kanımca. |
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
Otomobil: MKIV GOLF GTI
|
Takılması çok zahmetli, normalde egzozu falanda söküyorlar takmak için, 2 saat cebelleşirsen aradan dereden egzozu sökmedende takılıyor.
Sana tek tavsiyem geri iade edebiliyorsan et ![]() Hiç bir işe yaramıyor, kullanımı çok kötü, orjinal topuzunu kullanamıyorsun, geri vitese geçirme olayı mandallı hale geliyor ve mandal sistemi çok dandik, geriye takarken 1e 1e takarken geriye geçebiliyor. aynı zamanda vites kolunun yüksekliği orjinali ile aynı, kısalmıyor, vites geçişleride kısalmıyor. Bu bahsettiklerim vw grubu için geçerli. Sen şimdi meraktan beni dinlemeyip genede takacaksın biliyorum ama onca zahmetten sonra piman olup geri sökeceğini adım gibide biliyorum
|
|
|
|
|
|
#9 | |
![]() |
Bunca yazılanlardan sonra ben olsam geri iade ederdim
|
|
|
|
|
|
|
#10 | |
![]() |
Hayırlı olsun Murat Abi,
Bu şort şift nedir ne değildir hiç bilmiyorum, ne yapıyorda neyi kısaltıyor? __________________________________ Astra CDTi ![]()
|
|
|
|
|
|
|
#11 |
![]() |
ısparta ' ya başaran geliyomuş artık . zeki ' nin elinden yetkili ünvanı alınmış . vw ' nin sitesindede çıkmıyo artık ısparta olarak . ersin abi elektrikci olduğundan pek anlayacağını sanmıyorum bu konuyu . olmadı yönlendirdiği bi tamirhane ' ye yada antalya ' ya gelirim ...
|
|
|
|
|
|
#12 | |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|
#13 |
![]()
Otomobil: Megane 3 DCi 140 ps
|
ah muratım ah.. 105 hp lik yürümeyen ağır hantal bora ile uğraşıp duruyorsun yıllardır.. yapacağın en hayırlı iş bu bora'yı satıp kurtulmaktır..
al bir civic istediğin gibi modifiye et.. __________________________________ kervan ters dönünce uyuz eşek başa geçer...
|
|
|
|
|
|
#14 |
![]() |
|
|
|
|
|
|
#15 |
![]()
Otomobil: 98 Sedan Vti - FJK (Sold)
|
Büyük konuşmayayımda ne şimdiki nede ilerde alacağım aracıma short shift taktırmam.
Allah korusun gazlarken vites geçişlerini riske sokuyor bu olay. Biçok kişi var 4'ten 5'e atıcam diye 3'e atıp motoru patlatan. __________________________________ "ÖFE" Photography FJK'ing (Sold) Gönül Otomotiv Mekanik Garaj |
|
|
|
|
|
#16 | |
![]() |
...
|
|
|
|
|
|
|
#17 |
![]() |
|
|
|
|
|
|
#18 |
![]() |
ShortShift eğer senkromeçlerin aşınmış durumda ise seri vites atışlarında cırtlama sesini artırıyor..
bizim hondalarda lifte kaldırmadan takılmıyor benim integrada öyle oldu çünkü..
|
|
|
|
|
|
#19 |
![]()
Otomobil: Mercedes Capacity
|
Short Shift; drag yapana, rolling yapana, ve bunları yaparken vites yollarının uzunluğundan şikayet edene insan oğlunun büyük bir armağanı.
Laf olsun, zengin göstersin diye kullanmak gereksiz... __________________________________ commodore 64 |
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|