|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: 2010 FD6 Mugen-RR
|
Aracıma uygun pek çok markanın coilover sistemi var fakat en çok fonksiyonu olan ve en çok basan Xyz ve D2. İkisininde yükseklik ayarları yaylardan bağımsız, yani dip basıkta olsa sekıp karsı serıde fırlama gıbı bır durumu yok çok şükür
bu yuzden hangısını alırsam alıyım genelde dip basık kullanmayı dusunuyorum..Bunların ikisi arasında baya bi kararsız kaldım, ikisindede sertlik-yumusaklık,kamber,yukseklık ayarı var fakat max ne kadar bastıgı hakkında bı bılgıye ulasamadım bı yerde 8cm yazıyor bı yerde 12-13cm.. Bu konuda bılgısı olan arkadaslar varsa yardımcı olurlarsa sevınırım cunku suanda spor yayla aracım 4.5cm basık. Eğer max.8cm basabılıyorsa suankıne gore 3.5cm daha basmak ıcın 2200 lira para harcamak mantıksız olur. Yani bu kadar para vermısken adam akıllı basabılecek bi coilover almak istiyorum.. Yardımcı olacak arkdaşlara şimdiden çok teşekkürler..
__________________________________ AYDOĞDU GARAGE
|
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]() |
tein e baktınız mı? en detaylı bilgiler sitesinde mevcut idi, kendi aracım için en uygun specler onda idi.
+ tanabe de. |
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: Type R
|
![]() benim aracımda D2 Racing coilover var.memnunum ve şu ana kadar bi şikayetim olmadı.XYZ ve D2 birbirlerinin aynı diye biliyorum.sadece üreticileri farklı olması lağzım. __________________________________ [SIGPIC][/SIGPIC] WOİCE CAR Hİ-Fİ
|
|
|
|
|
|
#4 | ||
![]()
|
şimdilik beni aşıyor maalesef ![]()
|
||
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: Peugeot 206 RC
|
8 cm basmak yeterli gelmiyor mu onu anlayamadım. Orjinali çok mu yüksek bu araçların yada 19" jant felan mı var acaba. Bu arada yaydan bağımsız yükseklik ayarı derken bütün coiloverlarda zaten yayın altındaki ayar somunlarından ayar yapılıyor.
__________________________________ Never drive faster than your guardian angel can fly |
|
|
|
|
|
#6 | |
![]()
|
![]() Jdm works'le konusmustum. Dip basıkken bı sakatlık yasarmıyız dıye sordum, onların bana soyledıgını yazdım bende.. __________________________________ AYDOĞDU GARAGE
|
|
|
|
|
|
|
#7 | |
![]() |
yaydan bağımsız yükseklik ayarıda yayı amortisör üzerinden kaldırıp indirmekten ziyada amortisörü komple poryadan ayarlamak oluyor poryanın içine sokmak veya dışarı çıkarmak __________________________________ 34 TT 540, aynen öyle 540cid tt
|
|
|
|
|
|
|
#8 | |
![]()
|
. 12-13cm basabılıyor olsa hemen alıcam, tam ıstedıgım gıbı ayarlarım . Fakat kullanan eden de yokkı ogrenelım..Anladım, bu konuda önemli olan güvenlik, dip basık gezıcez dıye canımızdan olmayalım da
|
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
Otomobil: Peugeot 206 RC
|
Şimdi senin tam lastik ölçün nedir. Çünkü 45 yanaktan 40 yanağa düşünce 1 cm daha yükselmez. Aracının yandan fotosu varmı. Birde mümkünse yaysız hali ile fotosu olsun. Çünkü yayda 5 cm derken 4 cm düşebilir ama genellikle coilover da 5 cm düşürünce tam 5 cm düşer.
__________________________________ Never drive faster than your guardian angel can fly |
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
|
Yaysız fotosu yok maalesef aldıgım gun 3.5cm taktım sonra 5'le degıstırdım
![]() Aracın orj lastik ebatları 205/55/16 'ydı şuanda 215/45/17 var üzerinde. Yeni alacağım lastik ise 215/40/17 olacak ![]() Bu da şuanki hali: New Civic..(2010 FD6) Edit: Enkei Rpf01 aldım Gri 7.17'' Et45; şuanda evde duruyor, yollar biraz daha düzelince yenı lastıklerımle ve coıloverla bırlıkte onuda takıcam.. Bu jantlardan da kurtuluyorum
Son Düzenleyen ocean0636; 08-05-2010 16:36. |
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
Otomobil: yaşlı arabası
|
bende ksport var şuan 8 cm basık daha 6-7 cm yolu var....xyz d2 ksport aynı özelliklerde farklı isimlerdeler sadece
|
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
|
Araçtan araca fark etmıyorsa basıklıgı tam bana göre o zaman
|
|
|
|
|
|
#13 |
![]()
Otomobil: yaşlı arabası
|
pek bilgim yok o konuda ama sanmıyorum hiç o konuda araştırmadım
|
|
|
|
|
|
#14 |
![]()
|
Ben araştırmaya başlıyorum hemen
eğer seninki gibiyse yanı adam akıllı basabıleceksem, hemen alıcam
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|
|
:::: Şu Anda Saat: 15:27 ::::

bu yuzden hangısını alırsam alıyım genelde dip basık kullanmayı dusunuyorum..

şimdilik beni aşıyor maalesef