|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: Ep3 Typer
|
Yükseklik alçaklık ayarlı konilerim vardı üzerinde ap 3,5 yaylar mevcuttu fakat ben bi değişiklik yapmayı düşünüyorum size konilerle hangi yaylar daha güzel, tavsiyelerinizi ve mümkünse fotoğraf bekliyorum araç sedan vti.
Seçenekler; Eibach Apex H&R Sparco Hangisini Tercih etmeliyim kullananlardan yardım istiyorum.. Son Düzenleyen bysever; 02-06-2010 22:02. |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]() |
Konilere en uygun yay koni yay =)
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: jazz
|
ap varsa elinde bence kalsın çok güzel bir yay
ama illa degiştiricem dersen ilk tercih tein sonrasında Eibach-H&R de güzel yaylar.. koni yay alma başarısız bence |
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: Vectra-C , BRAVO HGT MK2
|
eibach yaylarla koni amortisörlerin uyumlu olduğunu kullanan çoğu kişinin memnun olduğunu biliyorum sizde bunu tercih edebilirsiniz .......
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
|
şimdi asıl sıkıntım şu birinci olarak arabamın sağ tarafı sola göre biraz yukarıda sağ taraf daha çok basık duruyor konileri en alt kademede kullanıyorum söktüğümüzde ustam yaylarda bi sorun olduğunu söyledi değiştirirsen iyi olur dedi asıl nedenim bu değişiyorsam en başarılı yayı almak isterim kullanan tecrübelere ihtiyacım var..
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
#7 | |
![]()
Otomobil: EK4 Vti-Ae86-E30 318is Coupe-E39 528ia-1.3cdti
|
|
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]() |
"99 Honda Civic HB EJ9 aracım var..
Koni Amortisör ve Orjinal Vti helezon yaylarını kullanıyorum. Aynı yatıklık (Sol öne doğru) 4. sekmandayken bende de vardı.. Bunlar hastalık bu araçlarda.. Orjinalinde koni amortisörün 2 sekman var, bildiğiniz gibi. Hatta sadece sol önden kestiremediğim bir yerden araç sol dışa doğru kasınca (Her zaman değil) sürtmede yapıyordu. Benden önceki sahibi (Yakın bir arkadaşım), 2 sekman daha açtırmış tornacı da ölçtürerek. 4 sekmanın hepsi 4'te olduğunda bu yatıklık oldu.. Basıklık harikaydı ama sadece sol önü 3. sekmana (Diğer taraflarda 4. sekmanda kaldı) alınca araç düzeldi.. Ancak yükseklik beni tatmin etmiyor... En azından bir parmak bile girmesin istiyorum. (Şu anda sadece önlere 1 parmak giriyor ve arkalar biraz daha yüksek, nitekim sol önde 4. sekmandayken biraz daha öne bastığından araç arkalarda yarım santim düşüyor gayet güzel duruyordu) Bu herhangi bir tabla yada v.s ayarıyla düzelir mi? Yada yay seçiminimi kullanmak gerekir arkadaşlar? Yay olarak Koni Amortisör&Vti Helezon ikileminden önce Megan Racing ayarlı yay kullanıyordum. Ama Konilerle birlikte bundan sonra Eibach kullanmak istiyorum. Ancak ister istemez yüksekliği tahmin edemiyorum (3.5'luk yada 5'liklere göre düşününce) ? Bu konularda fikir ve önerileriniz ne olur? Daha önce bu ikilileri kullanan ve/veya test eden varmıdır? Konu açmak istemedim, şimdiden teşekkür ederim.. |
|
|
|
|
|
#9 |
![]() |
Koni-Tein ikilisi var sağolsun uğur takmış çok rahatım
__________________________________ 'Songür Garage Team' - 'Utku SELAMOGLU' |
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
Otomobil: AMG
|
rahattır rahattır
bana tavsiye eden dostumda vtında kullanıyo gayet memnun oda bende gayet memnundum ugur
|
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
#12 | ||
![]()
|
|
||
|
|
|
|
|
#13 |
![]()
Otomobil: [ ABARTH ]
|
koni die bi kavram nerden çıktı onu çözemedim koni zaten yay markası
__________________________________ hızlı olmak korkmamakdır.... |
|
|
|
|
|
#14 |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
#15 |
![]()
Otomobil: EP3 + Megane Coupe 1.5 DCI
|
Koni amortisör + Eibach yay
3 ü 1 arada gibi, az paraya güzel tat
__________________________________ 34 GNS 01 --- Championship White EP3 |
|
|
|
|
|
#16 |
![]()
|
eıbach yay bulmakta bı sorun oldu anadolu yakasında uskudara yakın nerde satılır bılgısı olan varmı ?
|
|
|
|
|
|
#17 |
![]()
Otomobil: [ ABARTH ]
|
oldu abi
![]() eer paran warsa coilower al
__________________________________ hızlı olmak korkmamakdır.... |
|
|
|
|
|
#18 |
![]()
Otomobil: pek yakında :)
|
Koni amortisör + Eibach yay kullanıyorum bende gayet memnunum tein de iyidir ama
__________________________________ -35 VT 555 98 vti -35 AD 5528 04 ep3 -35 EA 6432 08 fn2 -35 ?? ![]() nur içinde yat,seni hiç unutmayacağız madi...!!! parts dealer - boostprojects www.rpmraceevents.com |
|
|
|
|
|
#19 |
![]()
|
tein iyi bir yay olduğunu çok kez duydum ama kim satar nerde satılır bilmiyorum eibach bulmakta bi sorun olmuş zaten..
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |