|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: '07 207 GT & '11 CORSA D
|
arkadaşlar merhaba disklerimi brembo'larla balatalarıda ebc greenstuff'larla değiştirmek istiyorum malum frenler biraz zayıf
acaba aramızda kullanan varmı artıları eksileri nedir yardımcı olursanız sevinirim...teşekkürler...
__________________________________ BAŞTAŞ PERFORMANCE |
|||
|
|
|
|
|
#2 | |
![]()
Otomobil: TT-R Quattro, 106 GTI, 11 CBR1000RR...
|
Balata için Ferodo en iyi seçenek. |
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]() |
ebc kullanmıyorum ama kullanan arkadaşlarım var bende yakında alıcam ama ebc nin pad leriçok güzel
feredo kullanmadım ondan karşılaştırmam ne kadar doğru olur bilmem ama ebc ile diğer markaların friction değerlerini karşılaştırdığımda ebc her zaman daha iyi çıkıyor tabi bu değerler 0.1 0.2 anca oluyor, ebc nin fiyatları diğer markalara göre daha ucuz brembo delikli veya çizikli disk alırsan işe yarar __________________________________ 34 TT 540, aynen öyle 540cid tt
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
|
yorumlar için teşekkürler,sanırım sitede kullanan yok belkide ilk olucam...siparişleri bugün veriyorum,taktırırken ve taktırdıktan sonra foto ve yorumları sizinle paylaşıcam...
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: bildin beygir la
|
106 ın kendı dıskı balatası orjınalı gayet guzel neden memnun degılsınız...bence stock veya atmoferıkde son nokta olan bı 106 yı orjınal dıskı ve balatası cok rahat durdurucak yapıya sahıp hıc tras cacık bı frenı yok ben gayet memnunum. turbo yapıpda orjınal dıskı balatayı kullananda var onlarda memnun ? tercıh etme sebebınız ılla marka olsun dıyemı fren sıstemı var demek ıcınmı ?
eger dısk capında herhangı bı buyume felan olmuycaksa bence gereksız orjınalın yerını tutmaz
__________________________________ et giren yere dert girmez.
Son Düzenleyen kop42; 01-07-2010 07:31. |
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
|
aslında bende memnundum ama gecenlerde ucuz atlattıgım bir olay sonucu frenlere bi el atiyim dedim,olmuşken iyisi olsun hesabı
forumdada kullanan arkadaşta yok hiç,ama orjinden iyi olacagını düşünüyorum...yorumlar için teşekkürler...
|
|
|
|
|
#7 | |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
|
biraz daha yazışırsak vazgecicem zaten almaktan
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
|
al veye alma dıe aklını celmek ıstemıyorum ama gereksiz olur parana yazık daha degısık seyler yapabılırsın
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
|
hadi bakalım arada kaldım şimdiii
|
|
|
|
|
#11 | ||
![]() |
orjinalden daha iyi tutarlar çünkü sürtünme değrleri daha yüksek ayrıca yüksek sıcaklıktan dolayı şişme bayağı azalır ben ön tarafa 306gti-6 komple frenlerini taktım dot5 silicone hidrolik koydum eskisine göre çok daha güzel oldu frenler ama 230-60 km 4. 5. sefer frenlemeden sonra tutmuyor frenler bende komple ebc disk balata çelik örgülü hortum alıcam ama 1000 lira tutuyor toplamda __________________________________ 34 TT 540, aynen öyle 540cid tt
|
||
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
Otomobil: Peugeot
|
para tuzağı
|
|
|
|
|
|
#13 |
![]()
Otomobil: 98vts-00gtı-00vts-99gtı-?
|
benım arac turboyken 206 gtı ın fren sıstemı vardı dısk buyuk merkez 206 nın.sımdı turbo yok frenlerı degstrmdık ınanılmaz etkılı bence.saglam fren ıstysan bunuda deneyebılırsın.sadece bı onerı
__________________________________ EN KÖTÜ GÜN BUGÜNSE BU GÜNDE FENERBAHÇE.. |
|
|
|
|
|
#14 |
![]() |
Kardes arabami aldim ertesi gun Brembo taktik .. Sonuc mu ? sadece kutusu kirmizi brembo yaziyor daha pahali bitti.
__________________________________ Women are like Buddhist , They're worship ox. |
|
|
|
|
|
#15 | |
![]()
Otomobil: TT-R Quattro, 106 GTI, 11 CBR1000RR...
|
spor balatada ısınma probleminden dolayı trafikte bir anda frenlemede sorun yaşayabilirsin. Katalokları okumak çok güzel birşey tabi hiç denemeden yorumda bir okadar güzel, insanlar zaten farklı markaları özelliklerini okuyup yolda giderken şimdi fren yapsam x markayla çok iyi dururdum y biraz daha geç diye düşünüyor sadece almaya ne gerek var
|
|
|
|
|
|
|
#16 |
![]()
|
yorumlar için teşekkürler arkadaşlar,bu projemi şimdilik erteliyorum daha sonrası için biraz daha araştırmaya devam edicem...
|
|
|
|
|
#17 |
![]()
Otomobil: ce-re-çarpı & ce2 eyc di ay
|
ben crx'imde brembo max (hava kanalcıklı) disk + green stuff balata kullanıyorum, orjinaline göre çok çok başarılı bana göre.
__________________________________ tezekten terazinin b.ktan olur küfesi.
|
|
|
|
|
|
#18 |
![]()
Otomobil: 106 GTI
|
106'ma orj. peugeot disk ve balatalar aldım daha yeni, fren mesafesinden memnunum, fakat uzun yol yaptıktan sonra öyle ısınıyor ki neredeyse durmuyor
soğutmalı disk öneririm.
|
|
|
|
|
|
#19 |
![]() |
bunları takıcaksan takma.. fren mesafen uzayacak ve cok afedersn ama bı moka benzemıcek.. EBC güzel balatadır. |
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|
|
:::: Şu Anda Saat: 15:32 ::::

acaba aramızda kullanan varmı artıları eksileri nedir yardımcı olursanız sevinirim...teşekkürler...