|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: Vectra-C , BRAVO HGT MK2
|
evet arkadaşlar vectra c 1.6 aracım için bu iki lastikten birini düşünüyorum,,,,,kullananlar görüşlerini bildirirlerse ve varsa akıllarına gelen başka alternatifleride yazabilirler,,,,bu arada çoğu lastik testi elimde mevcut goodyear bi tık daha önde aslında ama benim için ıslak yol önemli değil kuruda iyi olması daha öncelikli buda goodyear ın önde olduğu kısmı es geçmeme sebep oluyo,,,,zaten bahar aylarında genelde kar lastiklerim hala takılı oluyo ankara koşullarında
şimdiden teşekkürler herkese ................ |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
|
Goodyear Eagle F1 GS-D3 lerin hala üretimi devam ediyomuş bu arada,, eski teknoloji sayılabilcek bi lastik aslında ama deseni çok çekici
bununla ilgili görüşleri olanlarda yazabilir,,,,,diğerlerini kullanan yok anladığım kadarıyla zaten toyo kumho hankook felan sormadıkca cevap gelmiyo
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: Tomcat Rover 220 turbo, 2011 Lancer
|
Goodyear F1 GS-D3 dünyadaki en iyi performans lastiğidir. İnterneti biraz kurcalasan bunu uluslararası birçok testte görebilirsin. Hem ıslak hem kuru performansı çok iyi. Ama kışın zaten kış lastiği takıcam diyorsan sana kuruda performansı çok iyi olan Dunlop Sportmaxx'ı tavsiye ederim. Islak performansı biraz zayıf olmasına rağmen kuruda gerçekten başarılı. TR Fiyatıda Goodyear'a nazaran %30 daha ucuz zaten iki lastikte ingiliz Good Year firmasının üretimini Almanya da yaptığı lastikler...
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: Bir arabaya sahip değilseniz Yok olarak Belirtiniz
|
aynı lastiği vectra c de bi süre kullandım.michelinler yanakta ciddi çatlamalar yapmıştı oldukça yumuşak hamurluydu izmirin asfaltında sürekli ciyaklamalara neden oluyodu
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: Tomcat Rover 220 turbo, 2011 Lancer
|
Good Year F1 alırsan lastikçi lastiğe garanti verebiliyor. Tam hatırlamıyorum ama 1 sene içerisinde herhangi balonda yeni lastik verebiliyorlar. Tam emin değilim ama bu şekilde bir garantisi olması lazım...
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
|
yanaktan yana problem yaşıcağımı sanmıyorum ,,genelde dikkatliyimdir,,,,bide 55 az değil yani
bravoda 40 yanakla gezdiğimi düşünürsek benim için sonsuz konfor 55 yanak goodyear f1 in assimetrik modeli çıktı ebat olsa direk düşünmeden onu alırım aslında,,,,gs-d3 ler dediğiniz gibi en iyi lastikti ama bi zamanlar,,, çıkalı nerdeyse 8 sene oldu az değil yani o yönden sölemiştim
|
|
|
|
|
|
#7 | |
![]()
Otomobil: X16XEL '00
|
goodyear kullanmış arkadaşlarımda o lastiği öve öve bitiremezler. ama ben sadece michelin i test ettim ids plus ile ve lastiğin sesi çok az. ve desene gelince tamam gy nin desen çok guzel ama mich. in desen de gayet güzel. bir de vectra c 1.6 ise zaten çok da performans lastiğine kaymana gerek yok derim. |
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
Otomobil: Polo 1.6 TDi
|
ayni michelin'i 205/55/16 olarak corsa'mda kullaniyordum, kuruda guzel tutuyor denebilir, yagmurdaysa kontra veremiyordum hic arabanin on tarafi direksiyonu ani kirdigimda da duz gitmeye devam ediyordu
o acidan pek iyi degil ama sakin kullanirken pek sorun olmadi
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
|
kuruda iyi tutması önemli yağmuru boşver,,,yağmurda hızlı gitmek gibi bi fantezim olmazda kuruda iyi bi performans göstermesini isterim kesinlikle,,,,
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
Otomobil: Polo 1.6 TDi
|
|
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
Otomobil: bekliyoruz :)
|
yakmışın eskileride
__________________________________ http://i39.tinypic.com/r7rdli.jpg Flickr®+DA Seni unutmayacağız Serhat |
|
|
|
|
|
#13 | |
![]()
Otomobil: Corolla D4D
|
![]() abi michelin derim ben konfor ön planda olucağı ve kuru performansını göz önünde tuttuğumuz için
|
|
|
|
|
|
|
#14 | |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
|
#15 |
![]()
|
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|
|
:::: Şu Anda Saat: 15:32 ::::

bununla ilgili görüşleri olanlarda yazabilir,,,,,diğerlerini kullanan yok anladığım kadarıyla zaten