|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: black- white- yellow-black-GTİ. red VTİ TEKRAR blak GTİ ve tekrar yellow ....GTİ ve white 106 gti
|
arkadaşlar kullanmakta oldugum 96 model honda vti gin.. yagı suyu buji flitreler ön iki davlumbazlarını pasta cila boya koruma vs bütün bakımlarını honda servisinde yaptırdım
ancak hondadaki usta bana ön frenbalatalarının yarıda oldugunu ve bidaki bakımda deyişmesi gerektigini syledi servisteki ön arka fren disklerinin fiyatı 250 civarında ben bu parayı veresiye kadar ebc marka fren balataları war biraz daha para werip yeşil renkte daha iyi ve daha kaliteli oldugunu sylediler sizce orj mi takıyım yoksa biraz daha para werip ebc markasımı takıyım kullanan arkadaşlar warsa yardımcı olursa sevinirimm şimdiden tşkrler balataları orj alıyım yoksa ebc mi alıyım Son Düzenleyen wekoo; 18-08-2010 10:39. |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: fn2 , evo
|
disk mi taktıracaksın yoksa balata mı anlamadım ?
diskler bitmiş 250 lira diske verene kadar yeşil balata mı alsam diyorsun .. __________________________________ livin' on the edge |
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: Impreza Station Wagon, 406 Hdi
|
EBC Green Stuff Subaru Forester Turbo'da kullanıyoruz. Tam alışma süresi 1500-2000km kadar sürdü ama şuan çok memnunuz.
__________________________________ Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: Sundance Yellow Gti
|
__________________________________ [FONT="Franklin Gothic Medium"] POWERED BY AYDOĞDU GARAGE [/FONT
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: black- white- yellow-black-GTİ. red VTİ TEKRAR blak GTİ ve tekrar yellow ....GTİ ve white 106 gti
|
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: White Rs @ New Kangoo
|
Honda için TRW
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
#8 | |
![]()
|
Önler 68 Euro Arkalar 74 Euro Yakın zamanda Brembo vs gibi bir kit alamayacağım için Impreza içinde EBC balata alıp kullanacağım. __________________________________ Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
|
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
|
2 Senedir Impreza'da Trw disk kullanıyorum ön arka bu markadada hiç problem yaşamadım. Ön arka Ferodo Racing balatalar ile kullandım halada kullanıyorum
__________________________________ Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
Otomobil: r56
|
Kesinlikle EBC..Hondada kullanıpta memnun kalmıyan oldukça az sayıdadır
|
|
|
|
|
|
#11 | |
![]()
Otomobil: bırçetimin patronunun nissan x-traili - caddy si - doblosu - bırçetimin integra - kendimin sedan ef
|
ebc green stuf oemden biraz daha üstüdür daha az toz döker. ben aldım daha takmadım henüz bu hafta takacağım zannedersem. sahibinden de yaz ebc diye satan firma çıkıyor.
__________________________________ PRO STOCK GARAGE
|
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
TechWorks
Otomobil: billet
|
araştırmadım ama ebc ne malıdır referans vs birşey varmı?
__________________________________ eleştiri gizli hayranlıktır.
|
|
|
|
|
|
#13 | |
![]() |
EBC motorsikletler , otobüsler , otomobiller vs vs vs balata ve disk üretiyor.Hem orjinal özelliklerde (OEM) hemde daha dayanıklı ve performanslı ürünleri var. Civic için genelde balata fiyatları 60-80EU arasında değişiyor. __________________________________ ***LAND OF HARDCORE DRIFTERS *** Drift Kulübü - Başkan Yardımcısı Blog'um ! http://drifttr.com/ |
|
|
|
|
|
|
#14 |
![]()
|
Yellow Stuff varsa aracın için onu al konforsuz olacaktır serttir ama performansı Green'e göre fazasıyla üstün.
Maslağa gidersen zaten detaylı anlatırlar ben çok memnun kaldım __________________________________ Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
|
|
|
|
|
|
#15 |
![]()
|
İngiliz. elemanda baya anlatmıştı bana şimdi sitesinden baktım.
http://www.ebcbrakes.com/corporate.shtml __________________________________ Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
|
|
|
|
|
|
#16 |
![]()
|
kanallı disk falan kullanmayacaksan orijinal balata tak
__________________________________ livin' on the edge |
|
|
|
|
|
#17 |
![]()
|
Alakası yok ben standart disk ile kullanıyorum. Oem balatalar ile Green Stuff arasında ciddi fren farkını yaşadım.
|
|
|
|
|
|
#18 |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
#19 |
![]()
|
o halde ebc alman daha doğru