|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: EK4-MK4
|
Civic 98 sedan aracımı düşürecegim fakat hangi yayı tercih edeceğimi bilmiyorum.Eibach veya H&R düşünüyorum ve 3.5 cm düşmesini istiyorum ancak bazı konularda tam olarak soledigi cm i düşürmedigini soluyolar bu markalar tam olarak dusuruyormu veya baska marka tavsiye edecek olan varmı ? konfor da onemli ama Butcem olmadıgı ıcın bu yayların civarlarındaki rakamlarda olursa iyi olur.Tecrubesi olan arklar yrdmcı olsun lüften.
|
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: a3-Sline
|
Yerinizde olsam coilover takarım
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]() |
Eibach hem konfor hemde fiyat olarak iyi bence.
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]() |
'Yükseklik-Alçaklık' ve 'Sertlik-Yumuşaklık' ayarlı Koni Amortisör ve Orjinal VTI Helezon yayı birinci tavsiyem (Önler: %60 yada %50 sertlikte - Arkalar: %40 yada %25 sertlikte)..
Tabladan yapacağınız ayar ile basıklık tatmin etmezse; Yine 'Yükseklik-Alçaklık' ve 'Sertlik-Yumuşaklık' ayarlı Koni Amortisör ve Eibach Sportline helezon yayı.. Gibi iki seçimden biri.. En sağlıklılar ve kesinlikle tavsiye edebileceklerim bunlar.. Yok ben Coilover alabilirim derseniz; o ap ayrı olur
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: Red Civic
|
coil springs lere bulasma derim top gibi sekiyor hepsi ben eibach alıcaktım 5 cm vazgecmistim keske eibach alsaydım 5 cm diyorum artık.ben bu konuyu cok arastırdım ve kullananlardan yorum aldım yay alıcaksan eibach 5 cm al olmadi vogtland 5 cm al bunlar en iyileri.
__________________________________ Erkan DOĞU
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: LandRover-Little Monster
|
sarı koni + eibach
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
Otomobil: EK4-MK4
|
Keşke coilover veya sarı koni alabilsem.Şöyleki Bütçemi düzeltip alabilirim ama o paralarıda sadece süspansiyon için harcamak istemiyorum
50 mm takarsam orjinal amartisörler iki günde pert olur diye düşünüyom gerçi 35 mmlikler kac km gider orası mechul. eibach alcam gibi gozukuyo.Bide merak ettigim 35mm takınca 35 mm düşüyormu ? |
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
Otomobil: fn2 , evo
|
orijinal amortisör ile koni 3,5 luk kullanıyorum 3 senedir
gayet memnunum __________________________________ livin' on the edge |
|