|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: Civic B18C4 Swapped Coupe / Mondeo MK4
|
Bugün sağ arka lastiğim patladı. Jantlar normalinden ucuza geldiği için lastikleride biraz kullanır sonra değiştiririm diyordum. Artık zamanı geldi. Lastikler biraz yatık duruyor ve bundan dolayı lastik içten yemiş ve yanakla tabanın birleşme kısmından yarılmış.
Bir çok kişi lastiklerin yatık olmasını ister ama ben arabanın dik ve capcanlı durmasını istediğim için böyle olmasını istemiyorum. Şuanda araçta 16" OZ Racing Superturismo jantlar var. 5cm yayla ben bayaa oturmasını bekliyordum ama gene lastik ile çamurluk arasında bayaa bir mesafe kaldı. Ayrıca yayları taktıktan sonra araba bariz traktöre döndü şuanki 215/40/R16 lastiklerle. Öncelikle lastiklerin yatık durmaması için ne yapmam gerekir? (Resimleri sabah eklerim) Şuanki jantlarımla ve yaylarımla sürtme yapmadan kullanabilceğim en geniş taban ve yanaklı lastiklerin boyutu ne olabilir? Lastik seçimi konusunda da 17" Mini jantlarına geçiş yapmayı düşünüyorum, sürtme yapma olasılığı varmı? __________________________________ Casablanca / Morocco 96 - Honda Civic B18C4 Swapped Coupe 09 - Ford Mondeo 2.3 MK4 Son Düzenleyen Berkerr; 23-10-2010 16:45. |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
|
Acil günceli... Lastikleri bugün içerisinde almam lazım. Konuda bilgili arkadaşların yardımını bekliyorum =)
__________________________________ Casablanca / Morocco 96 - Honda Civic B18C4 Swapped Coupe 09 - Ford Mondeo 2.3 MK4 |
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: Pro Cee'd
|
Araba basık degilse ve kamber kiti veya özel bir islem yoksa yatık durmazki...
Kac derece acık duruyor ölctürdün mü rot balanscıda? __________________________________ Tuned by EcuFast.
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
|
5cm yaylar var. Kamber kit vs. yok henüz. Duruşu ölçmedim ama görüntü şu şekilde;
![]() Tam arkadan foto yok, gerekirse çekerim ama sol arkada yedek lastik var. Çok anlaşılır bi foto olmaz. __________________________________ Casablanca / Morocco 96 - Honda Civic B18C4 Swapped Coupe 09 - Ford Mondeo 2.3 MK4 |
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|