|
|
#1 | |||
![]() |
Aradaşlar dün aracıma 185/55/14 Yokohama kış lastiği aldım.
2008 Kasım üretimi lakin 6 yıl raf ömrü var. bende max. 2 sene dayanır zaten çok yol katediyorum. Ancak arac arkadan bırakma hissi oluştu neden anlamadım. 100'le giderken sert kırdım direksiyonu arka bırakmadı. Ama direksiyon cok hafif önden bir kayma problemi yok ancak giderken hafif sağ sol yaptıgımda sanki arka bırakıyor da ön toparlıyor gibi hissediyorum. Sebebi nedir? __________________________________ Kula bela gelmez hak yazmayınca
Hak bela yazmaz kul azmayınca |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]() |
güncel kimse mi bilmiyor?
__________________________________ Kula bela gelmez hak yazmayınca
|
|
|
|
|
#3 |
![]() |
bende 175/65/14 michelin alpin kullanıyorum kuru havalarda zemine gore bazen bu tarz his verebiliyor
gerçi arabada yay olduğundan beridir sıkıntı yaşamıyorum ben. __________________________________ ![]() ![]() psn: onursumer 135 ├┼┼╕ 246R |
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: MegyRS - Ep3 - 205gti
|
Bu şekilde hissetmenin sebebi kış lastiklerinin diş derinliklerinin yüksek oluşu , lastiğin esneme kabiliyeti çok fazla olduğundan en ufak ağırlık merkezi değişikliğini sürücüye hissettirir..Özellikle 110km ve üzeri hızlarda kendi kendine geziyomuş hissi verir, bu nedenle kış lastiklerinde hız limitleri oldukça düşük verilir.. Islak ve kuruda çok ciddi yol tutuş kabiliyeti gelir ancak yüksek hızlarda araç stabil olmaz..
__________________________________ ...NoN StocK... ...34NON11... 8.8/2x=x22/7x8.2x4 cc |
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: Fiesta ST / Mondeo 2.0
|
Yanakları ve hamurları çok yumuşak lastikler. O yüzden keskinlik yok oluyor ama tutuş gayet iyidir yaz lastiklerinden.
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: Tomcat Rover 220 turbo, 2011 Lancer
|
Keşke Good Year'ın Ultragrip modelini alsaydın, performans için en iyi kış lastiğidir ... Kış lastiklerinin en kötü yanı hamurlarından kaynaklı olarak kuruda hızlandıkça, frenledikçe ısınmasıdır. Bu ısınma lastiğin yumuşamasına ve virajlarda esnemesine neden olur. Özellikle yazın kış lastiği kullanan arabalar görüyorum, çok çok tehlikeli bir durum, mermerde takunyayla koşmak gibi bişey ...
|
|
|
|
|
|
#7 | |
![]()
Otomobil: Vectra-C , BRAVO HGT MK2
|
|
|
|
|
|
|
|
#8 | |
![]() |
aynen geçen sene zamanını geçirmiştim lasikleri sokmek için vaktim olmamıştı havalar ısınınca 1-2 kere ani frende ufak farkla durabildim resmen kayıyor araba abs vs hikaye
__________________________________ ![]() ![]() psn: onursumer 135 ├┼┼╕ 246R |
|
|
|
|
|
|
#9 | ||||
![]() |
İşin özü ben bu lastikeri degistirmeli miyim 2010 üretimi ile? İlk defa arkalarada vakumlu aldım belki hiç kullanmadıgım için bilmiorum ilk defa böyle yapıyım dedim ama sayet birşey yok ise durduk yere masraf etmeye degmez mi deger mi karar veremiorum __________________________________ Kula bela gelmez hak yazmayınca
||||
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
Otomobil: Fiat Idea
|
havalar 20 derecelerde seyrediyor bence ana sebep bu ...
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |