|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: MKIV GOLF GTI
|
Elimdeki bbs RSII jantlarıma lastik alacam ama ne yapsam bilemedim
p zero rosso istiyorum aslında ama tanesi 300liraya bulabildim totalde 1200tl yapıyor+ 1 yıl kaskolu Uzak doğu lastiklerinin 4ü ortalama 600-650 arasında toyo t1r içlerinde biraz daha pahalı ortalama 700-750 arasında bunlar haricinde birde dunlop sportmaxx var onlarda tanesi 260 civarında Biraz yardıma ihtiyacım var göründüğü gibi, neredeyse 2 katı fiyat farkı var rossolar ile uzakdoğu lastikleri arasında. Sizce bu farkı kesinlikle hak edecek bi fark varmıdır misal toyo t1r ile rosso ve sportmaxx ları kıyaslarsak? Bide marangoni diye bi lastik var lastikçimde italyan malı falan dedi fiyatlarıda çok uygun bunun hakkında fikri olanda varsa paylaşırsa sevinirim Şimdiden teşekkürler... |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: 2010 FD6 Mugen-RR
|
Maddi olarak sorun yoksa Advan veya Potenza, daha uygun fiyatli olsun dersen toyo t1r
__________________________________ AYDOĞDU GARAGE
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]() |
O ebatta tek tercihin bence P zero rosso olsun.
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: sıkıntıya 5 kala..
|
2 arkadaşımızın aracında bu ebat syron kullanıyoruz.. tek bir sıkıntı bile yaşatmıyor.. istedigin takdirde ben ayarlayabilirim sana 4 tane sıfır olarak
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: Vectra-C , BRAVO HGT MK2
|
pzero gayet başarılı bi lastik fiyatına değer bence,,,eğer o fiyat çok geliyosa toyo t1-r tavsiye ederim 245-40-18 kullanmıştım oda gayet yeterliydi .............
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: audi a4 1.8 t&q "190hp"
|
kumho forever
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
|
sen konuşma hocaa
kumhoymuş ![]() Görünen o ki 1. tercih p zero rosso 2. tercih toyo t1r syron kuruda fena değil ama ıslakta kötü diyorlar, benim sorunum arabayı yola tutundurabilmek u yüzden rosso düşünüyordum ama t1rde aynı işi görür mü? yani aradaki fark çok çok belli mi yoksa bariz bi fark olmazmı acaba? neredeyse 2 katı fiyat farkı var mutlaka bariz bi fark olacak diye düşünüyorum gönül rossodan kese ise toyodan yana :S |
|
|
|
|
|
#8 | |
![]()
Otomobil: Vectra-C , BRAVO HGT MK2
|
|
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]() |
aynı ebatta lassa impetus kullanıyorum memnunmum ama kaça aldıgımı hatırlamıyorum , tek sıkıntısı dik yerden inerken kayıyor biraz, o ebatlara göre normal denilebilir..
__________________________________ Dünya kadar malın olucağına fındık kadar turbon olsun.. =)
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
Otomobil: EJ257
|
P zero rosso fiyatını fazlasıyla hakediyor.
__________________________________ Ben sese ses demem boxer değilse |
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
Otomobil: W220 + florasan + vti
|
aynı ölçüde michelin contınental pzero ve adrenalin kullandım mümkünse kesinlikle adrenalin diyorum
__________________________________ "HAYALLE YAŞAYANINDA YAŞAMAYANINDA ... " NAMIK KEMAL Atmoşferit fitenk ![]()
|
|
|
|
|
|
#12 | |
![]()
Otomobil: EP3 + Megane Coupe 1.5 DCI
|
Ben de sportcontact 3 ile adrenalin arasındayım type-r için, p zero nero da olabilir, hepsini kullanmış birisini görüşlerini almak isterim adrenalin ve p zero nero daha kullanma fırsatım olmadı __________________________________ 34 GNS 01 --- Championship White EP3 |
|
|
|
|
|
|
#13 |
![]()
|
sc3 kullandım daha yumuşak ve sessiz ama kimin umrunda yanakları adrenalinden sağlam değil tel kopartıp balon yapıyor ben adrenalınle 10000 yaptım hiç bi sıkıntı yaşamadım bu ebatta en buyuk sıkıntılarımızdan biride balondan dolayı balans tutmaması ve yarılma olduğuna göre adrenalin doğru seçim olacaktır, p zero nunda ıslak zemınde diğerlerine göre üstünlüğü var ama adrenalinde ortaya bi karışık yapmışlar diyebilirim
__________________________________ "HAYALLE YAŞAYANINDA YAŞAMAYANINDA ... " NAMIK KEMAL Atmoşferit fitenk ![]()
|
|
|
|
|
|
#14 |
![]()
|
Jant kırılır, disk kırılır Adrenalin balon yapmaz, bizzat görmüşlüğümüz var
![]() Benim merak ettiğim yol tutuş, ben sportcontact 3 ün çok iyi olduğunu düşünüyorum; adrenalin size göre sc3 ten iyi miydi? Benim için balon yapma ihtimali sorun değil, benim hiç başıma gelmedi şahsen sc 3 te balon yapma durumu çünkü, sadece yol tutuş farkı var mı onu merak ediyorum
__________________________________ 34 GNS 01 --- Championship White EP3 |
|
|
|
|
|
#15 |
![]()
|
p zero nero bende kullandım 2 sezon kadar önceki aracımda mükemmel bi lastikti o sebeple rossoya sıcak bakıyorum, continental sc3 çok pahalı, bugün michelin ps2 sordum 450 dedi ardam tanesine ps3e de 350 dedi
![]() pahalı lastikler arasında alabileceğim lastik rosso şu durumda, ucuzlar arasındada toyo olabilir ama toyonunda t1r mi yoksa proxess 4 mü olmalı onu bilemedim, kimisi t1r üretimden kalktı artık falan diyor |
|
|
|
|
|
#16 |
![]()
|
ben adrenalin kuru zeminde viraj fren vs. conti den üstün diyorum
|
|
|
|
|
|
#17 |
![]()
|
Teşekkür ederim
__________________________________ 34 GNS 01 --- Championship White EP3 |
|
|
|
|
|
#18 |
![]()
|
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |