|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: Type-r ın oğlu FD6
|
Arkadaşlar karlı yol koşullarında VSA-ESP modunun ne gibi + - leri var ?
|
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: im şu anda yok.
|
Geçen kar yağışlarında denedim bende.. ESP gerçekten işe yarıyor..Kapattığım zaman gaza en ufak dokunuşta bile sarmaya başlarken esp'yi açınca gayet güzel tıkır tıkır gitti araba..
Herhangi bir sarma durumunda yada kayma anında devreye girerek gazı kesiyor..Aracı dengeliyor.. Eksisi bence yok..Güvenlik açısından düşünülünce tabi.. ![]() Yoksa kapattıktan sonra çok eğlenceli
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: Ford Fiesta ST150
|
benim etraftan duyduğum kadarıyla karlı havada otomatik arabalarda esp,dtc,vsa her neyse yol tutş sistemi açmak sıkıntı yaratabiliyormuş araç kaymaya başladığı zaman esp sapıtıp şanzımanın kırılmasına neden olabiliyor diyorlar ne kadar doğru bende bilmiyorum
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: BlueAction VTI Carbon Şahin Polo TDI Ford Granada
|
Bu anti patinaj sisteminde Tam olarak ne oluyor... Arac küt küt vurduğu şey ne ? acaba
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: EP3 + Megane Coupe 1.5 DCI
|
Bence esp değilde traction kontrol kapatılabilmeli karda
Çünkü kar lastiği ile rampada çıkmaya çalışırken tcs gazı kesiyor daha zor çıkıyosunuz. __________________________________ 34 GNS 01 --- Championship White EP3 |
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: tüplü jip / vw1303s
|
o kütküt vurma fren sesidir.... esp motoru freni kullanarak dengeler ve o kütküt sesinin sebebi frenlerin saniyede bilmemkaçkere devreye girmesinden kaynaklanır....
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
Otomobil: S
|
bazen mesela dik bi yokuş karla veya çamurla kaplıyken eğer çıkamazsan esp-tcs-asr vs. sistemleri kapaman gerekebilir onun haricinde yararlı sistemler.
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |