|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: Ford Fiesta ST150
|
merhabalar,
Aracım Ford Fiesta ST ve coilover almayı düşünüyorum özellikle sertlik ve yükseklik ayarlı olanlardan... Piyasayı biraz araştırdım KW variant 2 ye 1400 yuro fiyat aldm variant1 sertlik ve yükseklik ayarsız olan yani 1100 yuro dediler başka markaların coiloverlarından fiyat almadım fakat fiyat bana çok yüksek geldi siz ne önerirsiniz ve önerdiğiniz coil in fiyatınıda yaklaşık olarak yazabilirseniz sevinirim teşkkürler... |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: M 3
|
kendi aracımda koni sertlik ayarlı amortisörle koni yayları kullanmıştım yol tutuş fazlasıyla iyileşiyor .. fiesta S/ST zaten yol tutuşu iyi olan araçlar .. fiyat yüksek geliyorsa çok fazla basıp kaldırmayacaksan benim yazdığım kombinasyonla hem güzel basılır hem sertliği kendin ayarlarsın saniyeler içerisinde hemde daha ucuza gelir .. yol tutuş konusundada aklında soru işareti kalmaz
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]() |
arfy : mesaj kutun dolu
__________________________________ Hayatta en hakiki mürşit ilimdir. - Mustafa Kemal ATATÜRK |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Uzaklaştırılmış Kullanıcı
![]()
Otomobil: Supercharged 2006 R53 MCS
|
St konusunda danışman gereken kişi OmerRs
O billstein kullanıyordu hatırladığım kadarıyla.
|
|
|
|
|
|
#5 | ||
![]()
|
acaba fiyat oalrak yaklaşık birşey söyleyebilir misin yada pmde atabilirsin ![]() bilstein spor amortisör kullanıyor galiba yanılmıyorsam
|
||
|
|
|
|
|
#6 | |
![]()
|
boşalttım hocam
![]() yaylarda 250-300 falandır.. powershop bayçu abiyi ararsan ben ondan almıştım ilgilenicektir.. fiyat sor derim .. |
|
|
|
|
|
|
#7 | |
![]()
Otomobil: bekliyoruz :)
|
__________________________________ http://i39.tinypic.com/r7rdli.jpg Flickr®+DA Seni unutmayacağız Serhat |
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
|
arfy çok sağolasın oktaykanpower la görüştüm elinde yokmuş
powershopa uğrayacaz bi ara
Son Düzenleyen OAtes; 31-12-2010 02:45. |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Misafir
|
bilstein ford da tam randıman verıyor dıye duymustum yalan olmasın
|
|
|
|
#10 |
![]()
|
doğru olabilir fakat bilstein b12 700 küsür pound tutuyor
koni ile aralarında yüksek fiyat farkı var değer mi ki? __________________________________ Two in the moose, one in the caboose.
![]() |
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
Otomobil: Fiesta ST / Mondeo 2.0
|
Bilstein B12 ler, KW dan daha kaliteli kitler o yüzden biraz pahalılar. KW da problem çıkıyor önermem, amortisörleri koni üretiyor.
|
|
|
|
|
|
#12 | |
![]()
|
![]() bilstein peki konfor olarak nasl ? çok değiştirdi mi stock amortisörlere göre? __________________________________ Two in the moose, one in the caboose.
![]() |
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
Uzaklaştırılmış Kullanıcı
![]()
Otomobil: Supercharged 2006 R53 MCS
|
Sizin st De plaka mı acaba?
|
|
|
|
|
|
#14 |
![]()
|
Konfor olarak standartlardan daha iyi, bir tek bazı dalgalanmalarda konforu standartın altında kalıyor onun dışında çok iyi. KW kullanan arkadaşlarım da var standarta göre daha sarsıntılı ve sert kalıyor. Yol tutuş olarak da en iyi kit B12 1000 pound altı için. Ben yükseklik ayarı için KW düşünüyordum ilk seçenek olarak fakat yağ sızdırma, bozulma sorunları vazgeçirdi diyebilirim.
Bunların dışında H&R, Weitec,AP,GAZ,Vmaxx vs vs gibi firmaların da coiloverları var. KW nun v2 üretimi yok fiesta için, Koninin de ST için bir üretim yok normal fiestalar için var. |
|
|
|
|
|
#15 | |
![]()
|
yok 34 JT 115
![]()
konide Oktaykan Power'a gittimde şöyle söyledi "amortisör var sertlik ayarlı koninin senin araba için hatta sarı sport amortisörü ama elimde yok marttan önce gelmez hatta" dedi belkide dizel sandı ama özellikle belirttim sanmıyorum ki öyle bi hata yapsın
__________________________________ Two in the moose, one in the caboose.
![]() |
|
|
|
|
|
|
#16 |
![]()
|
Rica ederim. Firmaların katologlarına bakın.
|
|
|
|
|
|
#17 |
![]()
|
bilmiyorum bu birşey ifade eder mi ama ebay de satan elemanlar var
KONI SPORT SUSPENSION KIT FIESTA ST150 SPRINGS + SHOCKS on eBay (end time 26-Jan-11 14:28:04 GMT) st için yay verip normal fiesta içinde amortisör veriyorlar sanırsam __________________________________ Two in the moose, one in the caboose.
![]() |
|
|
|
|
|
#18 |
![]()
|
1.6TDCİ sport için kullandım dediğim gibi koni sertlik ayarlı amortisörleri ve yaylarını gerek yol tutuş gerek konfor olarak bence çok iyiydi .. fiyat olarak da yazdıklarınız arasından sanırım en uygunu .. ST için şuan bilemiyorum varmıdır belkide S ile dizel diğer versiyonlar aynısını ST farklı kullanıyordur muhtemelen ondan rahatça bulmuşumdur ..
powershop ' a sordunuz mu ben ordan almıştım belki oktaykanda kalmamıştır powershop stocklarında vardır ? |
|
|
|
|
|
#19 |
![]()
Otomobil: Peugeot 206 RC
|
Koniler favori kitlerim değil çok uzun zamandır. KW amortisör olarak zaten hep Koni kullanıyoru. KW v1 kısaca koni amortisör üstüne coil yay geçirilmiş hali diyebiliriz. H&R'da Bilstein amortisör kullanıyor. Benim tavsiyem Bilstein B12 yada H&R olucak o yüzden.
__________________________________ Never drive faster than your guardian angel can fly |
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|