|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: Toyota Corolla Sport TTE
|
Arkadaşlar çok severek aldığım 18 FO3 Kösei 4X100 jantlarım arka koltuğu 1 kişi binince sürtme yapmaktadır.
![]() Önceden aşağıdaki 18 König vardı ve arkaya 4 kişi bindi yine sürtmezdi ? ![]() ![]() Şuan Nedeni belli jantın ofseti geniş geldi ve bilmeden aldım malesef Yani jant dışarda kaldı ve üst davlumbaza sürtüyor! Bu iş'in ehli bir usta tanıyan varsa bana haber verirseniz çok sevirim . Yoksa jantları mecbur sökücem ![]() Teşekkürler herkese... |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: Ford Fiesta ST150
|
hakikaten yazık olmus jantı aldıgınız yerden degıstırmeyı dusunsenız bence daha mantıklı olur davlumbaz cok ugrastıracak gibi
__________________________________ Two in the moose, one in the caboose.
![]() |
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: Toyota Corolla(E12)
|
Taşıt / Araç / Araç Dizayn ve Özel Donanım İmalatı / Yeni.. Tadilatsız Çamurluk Şişirme.. sahibinden.com'da
buna bi göz at istersen abi |
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: Yayan Speak
|
uğraşırmısınız yaptırımısınız bilmiyorum ama jantın iç kısmında pay var ise tornaya bağlanıp biraz alıyorlar bu olay sağlıklımıdır değilmidir bilemiyorum yanlış bilgi vermeyim ama yaptıran çok duydum
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|
|
:::: Şu Anda Saat: 12:40 ::::

Yani jant dışarda kaldı ve üst davlumbaza sürtüyor! Bu iş'in ehli bir usta tanıyan varsa bana haber verirseniz çok sevirim . Yoksa jantları mecbur sökücem