|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: Red x (Integra + Golf MK1)
|
merhaba arkadaşlar.
aracıma 5cm coil ex yay taktırdım geçen hafta. şöyle bi görüntü oluştu ![]() fotoda önler 195 60 14 arkalar 195 50 16 headersi sağa sola sürtecek kadar yere yaklaştırıp arka çamurluk arasına 4 parmak giriyor sorun nedir. yayların ters takılma gibi bi durumu olabilir mi?yaylardan kalın olanları öne taktık ama böyle oldu? düzeltme imkanı yok mu teşekkürler __________________________________ Screw you guys! I'm going home... 343. KSD 5'nci Jandarma Eğitim Alayı 2'nci Tabur Gölköy / KASTAMONU Acemilik Bitti Şırnak Asker Hastanesi... Askerlik Bitti Be Yaa
|
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: clio 3
|
ön arka ters takılmış büyük ihtimalle
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: Corolla D4D
|
bide jant lastik ebatlarındaki 2" lik fark az uz bişey değil
![]() önler yanak olarak 19.5mm daha kalın olsada, jant çapında 5cm fark var yani kafanın normalde 3cm aşşada olması lazım arkaya göre ama ters takılmış muhtemelen.. |
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: ROL Vtec... & Tüplü AccorD & Aile spec CRV
|
hacı önde sıkıntı yok normal arka havada o yüzden biraz yakın görünüyo... arka olayına gelince yanlış duymadıysam 5lik yay takıp 2cm daha arkası indirmen lazım...
__________________________________ Arif Gökdemir(R-Turbo) |
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
|
yaylar da aşırı yumuşak geldi zaten. cidden ters mi oldu
bakmak lazımedit: bu arada orijinal jantları takınca da durum çok düzelmedi. hala popo yüksek duruyor __________________________________ Screw you guys! I'm going home... 343. KSD 5'nci Jandarma Eğitim Alayı 2'nci Tabur Gölköy / KASTAMONU Acemilik Bitti Şırnak Asker Hastanesi... Askerlik Bitti Be Yaa
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
|
aynı olay benimde başıma gelmişti,dükkanımda montajı yaperken eleman yayları ters takmıştı görüntü aynen böyleydi,sonra doğru şekilde taktık normale döndü
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
Otomobil: CİVİC / EJ9
|
kes 2 bakla aynı olur
__________________________________ www.ilovemyek.com __________________ Ek hatchback Bir insan, başkalarını övme hastalığına yakalanmışsa, bunun sonu gelmez. Bu kimse, menfaati gereği fasık ve zâlimleri de övebilir. |
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
Otomobil: ek9 ctr,1.4 is,x5 3.0d
|
valla zaten o yayların markası bile normal değil arkadaşım.gazlayan adamlarsınız 3 kuruş fazla verip adam gibi bir marka alsanıza şu yürüyen aksam ile ilgili ekipmanları.sanırım o araba jap10plaka olan araç.mis gibi araban var dandik mal takıp ziyan etme arabanı.
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
Otomobil: Red Civic
|
benimkileri takarken yanlıs takmıslardı arkalar hvada ön taraf liften cıkmıyordu sonra degistirdk düzeldi.arkayla önü ayıran fark ise birinin sıklık aralıgının diğerininden az olmasıydı az olan önlerin diye biliyorum.arka yaylarını öne taktır.
__________________________________ Erkan DOĞU
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
|
kumpasla ölçtük ön yaylar 11 mm arkalar 10mm
kısa olanları arkaya takmıştık. ters mi taktık yani? __________________________________ Screw you guys! I'm going home... 343. KSD 5'nci Jandarma Eğitim Alayı 2'nci Tabur Gölköy / KASTAMONU Acemilik Bitti Şırnak Asker Hastanesi... Askerlik Bitti Be Yaa
|
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
Otomobil: Fusion
|
Kısa arkada, uzunlar önde olcak. Ön güzel düşmüş böyle ama
__________________________________ Fusion35 ------> OnurD. |
|
|
|
|
|
#12 |
![]() |
baklası çok olanlar ön yaylar duruşu normal değil bencede
|
|
|
|
|
|
#13 |
![]() |
Kanka bence yayları ters takmıssınız.
sankı onler arakaya arkalar one gelecek gıbı |
|
|
|
|
|
#14 |
![]() |
Evet takan kişi ters takmış belli
Böyle bir görüntü olmamalı o ne öylee
|
|
|
|
|
|
#15 |
![]()
|
aslında önden görünüs hosuma gitti
ama arka iğrenç işte. haftasonu bi deneyelim kaybedecek bişeyimiz yok ne de olsa
__________________________________ Screw you guys! I'm going home... 343. KSD 5'nci Jandarma Eğitim Alayı 2'nci Tabur Gölköy / KASTAMONU Acemilik Bitti Şırnak Asker Hastanesi... Askerlik Bitti Be Yaa
|
|
|
|
|
|
#16 |
![]()
Otomobil: A4 1.8T quattro
|
Herkes ters takıldı d,yorsa vardır bunda bi iş
|
|
|
|
|
|
#17 |
![]() |
bi arkadasımda iesine coil ex yay aldı ön cok güzel düştü arka aynı boyle yuksek kaldı firmayı aradı firma normal motor agırlıgı vs vs bi ton sacmaladı durdu ters taktıgınızı düşünmüyorum yaylardan olan bi problem ama yinede denemenizde fayda var
__________________________________ Satılık RedREX |
|
|
|
|
|
#18 |
![]()
|
arkadaşım yukarıda yazdım aynı olay başıma geldi yayları ters takmışsınız
|
|
|
|
|
|
#19 |
![]()
Otomobil: Leon 1.8 T Tam Sport :)& Civic EG & Megane II dci & Ford Ranger XLTurbo
|
![]() ![]() aynı sıkıntı bendede var ılk resımde arkada 1 kısı olmasına ragmen yıne arkası boyle yuksek kaldı benımkıdemı ters takıldı aceba __________________________________ Project01 Garage & Sami RAMAZANOĞLU |
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|
|
:::: Şu Anda Saat: 12:41 ::::

sorun nedir. yayların ters takılma gibi bi durumu olabilir mi?