|
|
#1 | |||||
![]() |
ep3 typer ve ep2 için daha önce orjinal amortisör üzerine 3,5 eicbach kulanmıştım ama istediğim gb. düşüş sağlamadı. sarı koni+3,5 eicbach kombinasyonu ile bi fark yaratır mı? yumuşak ayarında. orjinal amortisör gb. konfor olur mu?
|
|
|
|
#2 |
|
TechTurkey
|
Bazı konilerin tablaları ayarlı ( sanırım eski civic sportlar böyleydi ). Bu ayarlı tabla sayesinde düşme mümkün olabiliyor.
Ama ayarlı tablo yoksa ( mesela kendi aracımdaki gibi ) amortisör değişiminde herhangi bir alçalma olmuyor. |
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: honda civic
|
ep2 we ep3 lerın on tablalarıyla oynanmıyo dıye bılıyorum on tarafın konı lerınıde orjınal amortısorun ıc kımsmını sokup yerıne konılerı takıyolar dıye bılıyorum
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: 98 Sedan Vti - FJK (Sold)
|
Sarı konilerde ayar tablası mevcut.
Ayar tablasını aşağı-yukarı ayarlayarak alçaklık-yükseklik ayarı yapabilirsiniz. Konfor bakımından gayet iyi olacaktır. Yol tutuşu inanılmaz artıcaktır. Bi arkadaşımızın sedan vti'nda Sarı koni + 3,5 Eibach yay seti kullandık. Netice inanılmaz keyifliydi. Tablalar en altta ve sertlik en sert'e yakın olmasına rağmen konfor güzeldi. Tavsiye ederim. NOT : Ep3'de değişiyor mu onu bilmiyorum. Yanlış bilgi vermiş olmayayım.. __________________________________ "ÖFE" Photography FJK'ing (Sold) Gönül Otomotiv Mekanik Garaj |
|
|
|
|
|
#5 |
![]() |
Benim aracımda şu anda koni amortisör ve oem yaylar var. Sanki 5cm yay var gibi düşük şu anda
__________________________________ 'Songür Garage Team' - 'Utku SELAMOGLU' |
|
|
|
|
|
#6 |
|
TechTurkey
|
senin kasanın a shock ları ile bunlar farklı bu sölenendekinde ayar segmanları olmaya bilir. yoksa düşmeyecektir.
__________________________________ utku selamoğlu |
|
|
|
|
|
#7 | |
![]() |
__________________________________ 'Songür Garage Team' - 'Utku SELAMOGLU' |
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
Otomobil: ibiza 1.9tdi pd130
|
ep3 lerdekı konılerde yukseklık ayarı yok.neredeyse hıc fark etmıor dıyebılırım.bende var satlık
|
|
|
|
|
|
#9 | ||
![]() |
bu işin en iyi çözümü o zman colliver almak ve biraz sabretmek ..
|
|
|
|
#10 |
![]()
Otomobil: ibiza 1.9tdi pd130
|
coıllı halı konı lı halınden rahat olmuor ama soleyım.ıkısınıde kullandım ben
|
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
Otomobil: 98 Sedan Vti - FJK (Sold)
|
Coil demek huzur demek, bende onu söylerim
__________________________________ "ÖFE" Photography FJK'ing (Sold) Gönül Otomotiv Mekanik Garaj |
|
|
|
|
|
#12 |
![]() |
|
|
|
|
![]() |