|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: civic 1.6 sport
|
arkadaşlar baskı balatam bitik sıyırmaları hıssedebılıyorum onumuzdekı hafta degıstırecegım ancak bır sorunum war baskı balatadanmıdır dıye işi bilen abilerime kardeşlerıme bır sormak istedım yardımcı olabılırsenız sevınırım.
sorunum şu vites kucultup 3 e taktım bugun gelırken arac bagırıyor ama 4000,4500 devirlere geldıgınde bir tutunma oluyor ufak bir şekilde hissedebiliyorum bastımmı gidecek hissi werıyor.ancak kalkıştan ıtıbaren 1 2 3 olarak vites degıstırdıgımde boyle bırsey olmuyor..baskı balata sıyırıyor bahsettıgım devırlerde tutunuyor olabılırmı.yardımcı olursanız sevinirim... |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: TURBO
|
Aracın devirlenıyor fakat hızlanmıyorsa baskı balatan bıtık olsa gerek.
__________________________________ Rad-R Performance |
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
|
devir alıyor fakat zor hızlanıyor.işte 4000 4500 devir arası tutunuyor bu normalmıdır.
|
|
|
|
|
|
#4 | |
![]() |
baskın bitmiş heran yolda kalabilirsin
__________________________________ PSN: sametozeren
![]() |
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
|
teşekkur ederim live strong bu anlattıgım tutunma olayı normalmıdır pekı ?baska bı sıkıntı yoktur ıns.kafama takılıyorda.
|
|
|
|
|
|
#6 | |
![]() |
baskın bittiğinden dolayı ani böyle hızlanmalarda araba kavrıyamıyor normal bi durum ,benimde eski aracımda başıma gelmişti 3 . vites 5bin devir arabanın hızı 30 falandı baskı balatanı değiştir sorun kalmaz
__________________________________ PSN: sametozeren
![]() |
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
|
wallahi benim 3.vites 4000 devir 100 110 flan hız bu hızlarda yapıyor bi atlama oluyor araba rahatlıyor ınş baskı balatadandır.haftasonu degıstırecem bakalım.
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
Otomobil: olacak yakında :)
|
baskı balatadan aynısı benim başımada geldi yollada kaldıkk inşallah volantada sıkıntı çekmesin fazla zorlamadan değiştir yoksa maliyet iki katıa cıkıyoo
)
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |