|
|
#1 | |||
![]() |
arkadaşlar aracımda acil lastik ihtiyacı var ve konu acıp sızlere danısmak istedim.
ıstedıgım yagmurlu havalarda kısa fren mesafesi ve yol tutus. siz olsanız hangi lastiği önerirdiniz? yorumları bekliyorum.. iyi forumlar ![]() Bridgestone Adrenalin Dunlop Sport Maxxx Lastik Ölçüleri 215/45/17 |
|||
|
|
|
|
|
#2 | |
![]() |
adrenalin
__________________________________ PSN: sametozeren
![]() |
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: Peugeot 206 RC
|
Yağmurlu havada adrenalin ısınıpta tutunana kadar gideceğin yere varırsın İstanbul içinde. Ben Toyo T1R öneririm.
__________________________________ Never drive faster than your guardian angel can fly |
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: opel astra
|
215* 40 17 dunlop sportmaxx lastiklerim var kısa bir süre kullandım düşünürsen srk34@msn.com adresinden ulaşabilirsin
|
|
|
|
|
|
#5 | |
![]() |
ben kullanıyorum adrenalin yağmur hava performansı dediğiniz gibi değil
__________________________________ PSN: sametozeren
![]() |
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: 98 Sedan Vti - FJK (Sold)
|
Dunlop Sport maxx kullanmıştım aracımda.
215 40 17. Önermem, çok sert ve ıslakta felaket kötü bir lastikti. Kuru performansıda tatmin etmedi beni. Ben Adrenalin veya T1R diyorum. __________________________________ "ÖFE" Photography FJK'ing (Sold) Gönül Otomotiv Mekanik Garaj |
|
|
|
|
|
#7 | |
![]()
Otomobil: 05 Black Typer 11 Polo Tdi Dsg
|
Adrenalin dunloptan her zaman iyidir.
bridgestone s001 bakabilirsin yeni çıkan baya iddialı bi model.hatta siparişini verdim bekliyorum gelmesini. |
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
Otomobil: Çaça Spec C
|
dunlop kuruda iyidir ama ıslakta ben bu kadar kötü lastik görmedim cok rezalet artı baya bir sert...
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
|
Bende kullanıyorum 40 bin km dir adrenalin. Aldığım günden beri keşke almasaydım diyorum. Ben bu kadar geç ısınan bir lastik görmedim. Hele yağmurda facia. Pürmüz ile ateş yaksam ancak ısıncak.
__________________________________ Never drive faster than your guardian angel can fly |
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
|
S001 içinde çok çok sert diyorlar. Hatta bir Bridgestone'a göre bile çok sertmiş. Sert hamurlu lastik zaten yağmurda ortalama bir sonucu ancak verir. Gene arkadaşın istediği yağmur performansını yansıtmaz sanmıyorum.
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
Otomobil: rx8 bmw e90 316. F800Gs
|
dostum ben 22 bin kmdeki potenzalarımı dunlopla degistirdim kampanydan acıkcası 2bin tl vermek sitemdim lastige 4une ama sunu solim dunlop bugun yagmurda kullndım sankı araba kayıyordu beğenmedim ben ne yalan sölim potenza alsaymısım keske çok sert sanki
__________________________________ [SIGPIC][/SIGPIC] |
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
Otomobil: EP3 + Megane Coupe 1.5 DCI
|
Dunlop mu allah korusun, benim için kumho dan pek bi farkı yok. 4. viteste sarıyor arabam dunloplar yüzünden diş derinlikleride gayet iyi olmasına rağmen.
Adrenalin i yeni kullanma fırsatım oldu beğenmedim, ama illa bu ikisinden biri diyorsan Adrenalin derim. s001 deneyeceğim bende __________________________________ 34 GNS 01 --- Championship White EP3 |
|
|
|
|
|
#13 |
![]()
Otomobil: rx8 bmw e90 316. F800Gs
|
düzeltme benim lastikler SP Sport 01 miş genede beğenmedim gezio sanki araba
__________________________________ [SIGPIC][/SIGPIC] |
|
|
|
|
|
#14 |
![]()
Otomobil: W220 + florasan + vti
|
ucuzunu pahalısını bi çoğunu denedım ıslak zemınde bu tarz performans lastıklerının hepsı aynı sonucu verır. performans ve guvenlık ıstıyorsan mevsımıne gore yaz kıs ayrı lastık kullanıcaksın. yazın kesınlıkle adrenalın ki dunlopla falan kıyaslanamaz, kışında mıchelın pramcy hp 4 mevsim lastiğini tavsiye ederim
__________________________________ "HAYALLE YAŞAYANINDA YAŞAMAYANINDA ... " NAMIK KEMAL Atmoşferit fitenk ![]()
|
|
|
|
|
|
#15 |
![]() |
continental lerimin yerine aldım bende adrenalin ve almasaydım keşke derken 10.000 yapmadan yarıldılar ve değiştirmek zorunda kaldım...
50.000 i devirmiş continental ler 10.000 lik adrenalinden daha iyiydi... |
|
|
|
|
|
#16 |
![]()
Otomobil: Z16LET
|
bende continentllerden ( sport contact 2 ) memnun değilim adrenalinleri arar oldum. bitince değiştireyim diyorum gerçi yazın tam kullanamadık havalar ısınsın düzelir belki
|
|
|
|
|
|
#17 |
![]()
Otomobil: MZ3
|
Adrenalini kullandım ama hiç beğenmedim ısındıktan sonra tamam güzel tutuyor ama piste çıkmıyoruz ısınana kadar gideceğimiz yere varıyoruz. Tavsiye etmediğim bir lastik adrenalin..
|
|
|
|
|
|
#18 | |
![]()
Otomobil: EP3 + Megane Coupe 1.5 DCI
|
__________________________________ 34 GNS 01 --- Championship White EP3 |
|
|
|
|
|
|
#19 |
![]()
Otomobil: Ek civic
|
adrenalin kaliteli bir lastiktir..performansı da bildiğim kadarıyla kullananlardanda haberdar olarak iyidir..dunlop sert lastik..yağmurda ıslak zeminde Allah korusun..
10 binde lastik parçalanması olmaz..kullanımla yada lastiğin durumuyla alakalıdır diye düşünüyorum...Birde 40 17 yap lastiklerini...çok yüksektesin
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |