|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: fiat
|
arkadaşlar ön amortisörleri kısaltmak istiyorum, bu konuda iyi bir usta buldum ama hafta sonu iş yoğunluğundan yapamıyo kısaltma işini, bende hafta sonu benim işi halledecek güvenilir bir amortisör ustası arıyorum varmı bildiğiniz?
|
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: 99'Hb Vti & 1.6t insignia
|
nam amortisöre git. yada ivedikde bp nın arkasında ayanlar amartisör var oda yapar
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
|
nam a bi kaç kez gittim bu araba inmez dedi her seferinde, soğudum o yüzden, ayanlar kısaltma yapabiliyormu?
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: clio 3
|
Akkar Amortisör Tamir Bakım
Adres: OSB 100. Yıl Bulv. D:30/A Ostim, Yenimahalle, Ankara Telefon Numarası: +90 312 385 76 61 işçilikleri güzeldir tavsiye ederim |
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
|
tşk ederim
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: 99'Hb Vti & 1.6t insignia
|
amortisör yaptıgını bılıyorumda.kısaltıyomu bılmıyorm sorarsın. ben yay ısıttırmaya gittim istiyosan amörtisör yaparm fln demişti
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
|
amortisörü dağıtıp boydan kısaltıyolar bu şeklde amortisör spor yaylarla normal şekilde çalışmaya başlıyo, bana bunu yapacak usta lazım
arabada 5cm yay var süspansiyon sıfır
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
Otomobil: 220-221
|
Ayanlara git
nam artık şişirme iş yapıyor birde fiyatları tavana çekmiş şabancım bugüne kadar en az 50 araba götürmüşümdür şabana en son bir iş için gitmiştim söve söve çıktım kendisinede açık ve net belirttim bu saatten sonra her yerde eleştireceğimi __________________________________ Satılık Kılcal Çiziği Bile Olmayan Garantili Blackberry Bold 9900
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
|
saolasın kardeşim
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
Otomobil: Turbo sohc teg;)
|
dostum şaşmazda ünlü amortisör var swap centerin 2 alt sokağında yeni oto var japoncu o sokakta çok güzel işciliği var istediğin gibi kısaltır aracı beni söylersen zaten o anlar
(sağdan direksiyonlu hondacı'nın arkadaşıyım de)her gittiğimde yine mı basacaz diyo git diyo olmaz diyo ama ben sen yap olur diyorum oda yapıyo işciliğide güzeldir. sana da diyecek daha fazla basma şaşeler açar arabanın aeorodinamiği bozulur diyecek sen yap de bide oraya gittiğinde 2 tane elemanı var onlara dıkkat et komedı cocuklar sabah akşam birbirlerine dalaşıyolar komedi mekan ![]() 5'lik taktırdım aracıma sonra gittim coıl-spring taktırdım şimdi amortısor tablasından kısalttırıcam. __________________________________ Ruhsatı babamın üstüne yaptık amcadan oldu teg.. Mikrop Garage Detailing Garage hertürlü integra parçası için acil hat 537 296 79 6sekiz |
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
Otomobil: CZ4A
|
Ostimde 52 veya 57 sokakta nam amartisor servisi var tek gecerim on numara yer
Edit: gitmissin zaten
|
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
Otomobil: Golf VI TSI
|
Konu kirliliği olmasın diye bende bu konudan soruyum aracım 308 ve H&R 5cm yay var kasislerde çıt çıt ses geliyor şimdi yaylara baktım 3 bakla üstüste binmiş zaten büyük ihtimalle onlar esneyip birbirine çarpıyor.Yaylara hortum geçirirsen düzelir diyorlar.Çözüm bumudur yoksa başka nasıl halledebilirim yardımcı olursanız sevinirim.
__________________________________ TSI |
|
|
|
|
|
#13 |
![]()
|
iş çıkışı ayanlara gitmeye karar verdim sabah konuştum, yaprıyoruz dedi. gidip bi görüşücem, ayanlar amortisörün yerini tarif edebilecek varmı?
|
|
|
|
|
|
#14 | |
![]()
Otomobil: ......
|
İvedik tüvden gidiş..Bp'nin bi alt sokağı olması lazım.Kime sorsanız gösterirler.. http://maps.google.com/maps?f=d&sour...=UTF8&t=h&z=16 __________________________________ Önden ok gibi arkadan .ok gibi
Son Düzenleyen ArMy; 26-03-2011 12:12. |
|
|
|
|
|
|
#15 |
![]()
|
evet bugün ayanlar amortisöre gittim alper ustaya, anlattım derdimi, ne yapılması gerektiğini söyledi bende ok dedim yaptık ön taraftaki vurma ve sertlikten kurtuldum, yaklaşık 2 saat uğraştılar, fiyat olarakta çok uçuk değildi, tavsiye ederim, ayanlar amortisör tavsiyesi içinde teşekkürler arkadaşlar. ben mekanımı bulmuş oldum
|
|
|
|
|
|
#16 |
![]() |
Hocam NAM amortisöre sakın gitme ben bugun gittim tavsiye üzerine ve gittiğime pişman oldum.
|
|
|
|
|
|
#17 | |
![]()
Otomobil: 220-221
|
sakalımız yok ki lafımız geçmiyor diyeceğimde sakaldan bol birşey yok bende ![]() ![]()
__________________________________ Satılık Kılcal Çiziği Bile Olmayan Garantili Blackberry Bold 9900
|
|
|
|
|
|
|
#18 |
![]()
Otomobil: 98vts-00gtı-00vts-99gtı-?
|
nam a ıykı gıtmemıssın.perısan etmıslerdı benı
__________________________________ EN KÖTÜ GÜN BUGÜNSE BU GÜNDE FENERBAHÇE.. |
|
|
|
|
|
#19 |
![]()
Otomobil: var
|
ayanlar Alper yapar,hatta iste coil bile yapar.benim sayfa sayfa konularca ısıtma yontemini savunmamı saglıya ustadır kendisi
![]()
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |