|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: 2000' EJ9 sold ;) 1998' ej9 SOLD ;) 2006' ASTRA GTC :)
|
98 civic için hangi marka yay en iyi alcaklık ve yol tutuşu sağlıyor,bir sürü marka var en iyi fiyat-performans acısından hangisi ???
![]() işin içinden çıkamadım... kullanan arkadaşlar kullandıkları hakkında yorumlarını paylaşırsa çok faydalı olur birde ; yay yerine amortisör+yay mı almak mantıklı yoksa direk coilover a geç rahat et mi ?? yorum yapan arkadaşlar fiyatlarıyla birlikte yorumlarsa çok sevinirim __________________________________ İlkay Akçakoca-İZMİR 35 CAR 50 . ASTRA G T C |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: 2012 1.3 Mjet Linea..
|
Vtec de ap yay kullanıyordum çok memnundum 4 cm e kadar düşmüştü
4 kişi ailecek bagaj dolu fethiyeye cok rahat gidip geldik altını vurmadan __________________________________ Halkını cehalet ve sefalete teslim eden yöneticiler yok olmaya, cehalet ve sefalete sürükleyen yöneticileri seçen halk ise köle olmaya mahkûmdur." Mustafa Kemal ATATÜRK |
|
|
|
|
|
#3 |
![]() |
ben 5cm eibach kullanorum gayet memnunum yok tutuşu felan değiştiriyo hem kafa biraz daha yere basıo
fiyatı 300 350 arası..
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: Fusion
|
Eibach, H&R , Tein yay olarak, Megan Racing ide coilsprings olarak tavsiye ederim.
__________________________________ Fusion35 ------> OnurD. |
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: 2012 1.3 Mjet Linea..
|
eibach kullanmıştım biraz yumuşak ve zıplatıyor
6 sene ap kullandım. hiç sıkıntı yaşamadım __________________________________ Halkını cehalet ve sefalete teslim eden yöneticiler yok olmaya, cehalet ve sefalete sürükleyen yöneticileri seçen halk ise köle olmaya mahkûmdur." Mustafa Kemal ATATÜRK |
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
|
suan benım orj yaylar kesik ve inanılmaz zıplıyorum yol tutuşuda sıfır acıkcası basıklık acısından 5cm lık tercıh edıcem gıbı gorunuyor ama 5 cm de korkutuyor işin içinden cıkamıyorum...
eibach ve h&r arasında gidip geliyorum . bide fk var fklar nasıl acaba ??? tein tr de satan varmı ??? __________________________________ İlkay Akçakoca-İZMİR 35 CAR 50 . ASTRA G T C |
|
|
|
|
|
#7 |
|
TechTurkey
Otomobil: Corsa C
|
Orjinal amortisörlerine 5cm takarsan yine zıplıcaksın
__________________________________ ... |
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
|
5cm eibach taktım çok iyi oldu tam kıvamında ne cok sert nede zıp zıp zıplıyorum yol tutuşu falan kesik yaylara göre inanılmaz fark etti
__________________________________ İlkay Akçakoca-İZMİR 35 CAR 50 . ASTRA G T C |
|
|
|
|
|
#9 | |
![]()
Otomobil: loading..
|
onlarıda en uygun monroe bütçen uygunsada koni ile değiştirmen iyi olur
__________________________________ piston garage |
|