|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: benzin israfı 560SEL , c4 hdi
|
Arkadaşlar , mercedesin janlatını değiştirmek istiyodum.Ne zamandur aradığım 6 delikli cl600 jantlarını lastikleriyle beraber makul bi fiyata buldum.Herşey içim anlaştım , önümüzdeki hafta alıcam kısmetse.Ama ölçü hakkında fikrinize ihtiyacım var.
Şimdi , arabanın üstündekiler bunlar ![]() ![]() Almak isteidğim jantta bu ![]() ![]() Fakat benimkilerin ölçüsü 205 65 15 , alacaklarımın ölçüsü 225 55 17...Babayla ortak kullandığım için 55 yanak olması avantaj , gerçi benim içinde iyi.Ceratoda ince yanaktan illallah etmiştim.Ama çok leylek dururmu , yuvarlanma çapı çok fazla artarmı onu düşünüyorum...Bi süre hiçbi değişiklik olmadan kullanırım , sonradan biraz basarım , ama bi süre sonrası için 50 veya daha düşük bi yanakla falan takaslamayı gerektirecek kadar sıkıntı olurmu? Son Düzenleyen Ahmet Saraçoğlu; 01-04-2011 11:09. |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
|
güncel....
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: Corolla D4D
|
bu ölçüyü direk takarsan %5 e yakın çapın artıyor ahmet, 225 50r17 takarsan da %1,5 artıyor, ancak yakağı 45 e düşürünce de %2 azalıyor
225 50r17 iyidir derim ben.
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]() |
19x11 takmıştık siyah long a keskin kt5 şüper duruyordu
__________________________________ EGETUNING PROJECT ECUFAST İZMİR chip tuning & remapping |
|
|
|
|
|
#5 | |
![]()
|
Bi foto görmüştüm , aynen güzel duruyo ama biraz daha farklı bişey olsun istedim.Nezamandır aklımdaydı bu jant. |
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: W220 + florasan + vti
|
kankacım hakkı 215/50/17 seninkine göre bi takas konusu açarsın belki bi işine yarayan bişey çıkar
__________________________________ "HAYALLE YAŞAYANINDA YAŞAMAYANINDA ... " NAMIK KEMAL Atmoşferit fitenk ![]()
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]() |
başka model lazım bro. bu olmaz. hiç anlamıyorum eski model arabaya güncel jant takanları. doğasına aykırı bi kere.
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
Otomobil: Kadett
|
Aracın orjinal ölçüsü ile sonradan takılacak olan ölçü arasındaki % deli cinsten farkını gösteren güzel bir hesaplama tablosu işinize yarar sanırım ;
Lastik jant ls nasl hesaplanr? | Lastik | Lastix.com 'dan alnr | Tm Lastik ve Jant Fiyatlar | Toptan & Parekende Lastik ve Jant __________________________________ 5 yaşindaki Rize'li bir Çocuğun dolmuşta Annesine dediği gibidir Belkide Hayat ; "Hem vuriyysun Hem Ağlama Diysun" |
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|