|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: M 3
|
aracıma coilover düşünüyorum görüşlerinizi almak istedim .. fiyat/performans olarak hangisini önerirsiniz acaba ? ayrıca hafif 18'' jant önerilerinizide alırsam sevinirim.. tabiki görsellik de önemli bu arada .. advan RS baktım falan fiyatlar biraz yüksek geldi .. 2.el uygun bulabilirsem olur veya şuda olur diyeceğiniz bir jant varsa memnun olurum...
5x112 18'' jant ebatı .. araç 2009 model .. |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: EM -Z4- ..%3 hısseli UR aReS :D
|
bbs motorsport bronz renk dusunebılırsın bnce abcm kukta vardı sanırım gayet hos gorunuyordu ...... coılde kw fıyat performans bakımından mantıklı bı tercıh olur dıye dusunuyorum =)
edit: hafıflıgı goz onunde bulundurmadan yorum yptım bbslerın kılosu hakkıda bılgım yok
__________________________________ 34 EM 035 powered by acıkelotomotiv... powered by p.p.r. motorsport Son Düzenleyen pesimist206; 05-04-2011 23:21. |
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: Seat Leon
|
bbs ler ağır jantlar..kilosunu tam olarak bilmiyorum ama ben olsam oz superturismo düşünürdüm..ultraleggera takanlar da takanlar var ama bence evo subaru tarzı araçlara daha çok yakışıyor
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
|
superturismo ben sevmiyorum açıkcası .. 2.el keseme uygun orijinal advan RS bulsam alabilirim belki..
belki ultraleggera olabilir.. kilolarına bakiyim bi .. RS daha güzel durucaktır orası kesinde .. bi yandan da coiloverlara bakıyorum .. |
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: G Sex R 1K
|
K&W Variant 3 kullanıyorum çok memnunum..
Coilover olarak fiyat performans demişsin variant 3 pahalıdır 3.600 tl olması lazım ama variant 2 alabilirsin yada sertlik ayarı olmasın sadece yükseklik alçaklık yeter dersen variant 1.. Jant olarakta Team Dynamics Pro 1.2 düşünebilirsin yurt dışında çok yaygın olarak kullanıyor Cupracılar 9 kg tanesi bizim jantlar 12 kg yani totalde 12 kg atarsın yürüyenden.. Hafiflik olarak Ultraleggeralarda hafif ama bizim araçlara pek yakıştırmıyorum.. Advan güzel seçim olur.. __________________________________ GrandSporteXperimentalRacing
..whatever your right wrist and right foot can control ! |
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: Jetta MKV
|
Coilover olarak KW V2 imkan varsa hiç düşünmeden V3 derim
Jant olarak zevk renk işi ama BBS CK'lar nokta oluyor bence
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
Otomobil: G Sex R 1K
|
BBS CK güzel ben KUK dakileri alıp takmıştım satılmadan önce gerçekten güzel duruyor fakat ET si uymadığından sürtme yapmıştı uygun ET bulunursa sorun olmaz fakat CK lar hafif değil orjinal ile aralarında 1 kg var yada yok..
__________________________________ GrandSporteXperimentalRacing
..whatever your right wrist and right foot can control ! |
|
|
|
|
|
#8 | |
![]()
Otomobil: Jetta MKV
|
|
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
Otomobil: K-B-F series Honda motor co.
|
bence s2000 al
|
|
|
|
|
|
#10 | ||
![]()
|
2 ile 3 arasında kamber olayı farkımı var sadece ? jant işini biraz daha bakıcaz artık .. şaka bi yana hem güzel olsun hem hafif aradığım ortasını yakalayabilmek ![]() valla o başka bahara kaldı ..
|
||
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
|
jant için biraz daha bakınıcaz fakat coil olarak kar aklımda şuan 2 seçenek var .. H&R yükseklik&alçaklık ve sertlik&yumuşaklık ayarlı .. önler 7,5 8 cm kadar arkalar 6 6,5cm kadar basıyormuş.. 2500-2600 tl civarı .. birde jdm worksden xyz olabilir .. genel olarak biliniyor zaten xyzler .. kamber amortisör sertliği yay sertliği cart curt ve varsa işte .. 2300 tl denildi telefonda 15-20 güne gelirmiş.. 2si arasında kararsız kaldım açıkcası ..
|
|
|
|
|
|
#12 | |
![]()
Otomobil: Honda Civic
|
|
|
|
|
|
|
|
#13 |
![]()
Otomobil: W220 + florasan + vti
|
gayet temiz durumda lastikli 18'' bronz advan rs var replika düşünürseniz bilgilerini alıyım
__________________________________ "HAYALLE YAŞAYANINDA YAŞAMAYANINDA ... " NAMIK KEMAL Atmoşferit fitenk ![]()
|
|
|
|
|
|
#14 |
![]()
|
saol hocam , replika düşünmüyorum.. bugün fiyatlarını iyice öğrendikten sonra orijinallerinede soğudum
bendede eski aracımdan kalma 17'' replika bronz var fakat buna replika düşünmüyorum dediğim gibi
|
|
|
|
|
|
#15 |
![]()
Otomobil: Peugeot 206 RC
|
Ben KW seven birisi değil. Teknoloji olarak Koni ile ortak. Koni amortisör kullanıyor kısacası. H&R ise Bilstein ile ortak. O yüzden ben H&R öneririm. Yol kullanımı için oldukça güzel bir seçim olur.
__________________________________ Never drive faster than your guardian angel can fly |
|
|
|
|
|
#16 | |
![]()
|
tabi kamber özelliği olursa hayırda demem ama şuan H&R ve xyz arasında kararsız kaldım..bunu bilmiyordum açıkcası .. H&R kötü değildir ozaman.. xyz ile ilgili bilgisi olan varsa biraz daha bilgi alsam iyi olucak .. avantajı dezavantajı gibi .. kalitesi vs .. duruma göre xyz veya h&R olucak sanırım.. |
|
|
|
|
|
|
#17 |
![]()
Otomobil: nissan navaRa & 106 gti
|
banada bi coıl be
![]() babana 2 lira fazla de![]()
|
|
|
|
|
|
#18 |
![]()
|
tabi canımmm
xyz hakkında bilgi günceli .. ayrıca o.z racing sitesinde ultraleggera için kilo bilgilerine baktım gayet tatminkar .. sıfır ucuz veya 2.el temiz bulursam ultraleggera olabilir jant .. photoshopda bi denerim bu gece yada yarın ...
|
|
|
|
|
|
#19 |
![]()
Otomobil: Megane III Coupe
|
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|
|
:::: Şu Anda Saat: 12:46 ::::

34 EM 035 

2 ile 3 arasında kamber olayı farkımı var sadece ? jant işini biraz daha bakıcaz artık ..
şaka bi yana hem güzel olsun hem hafif aradığım ortasını yakalayabilmek