|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: 307 1.4 Hdi
|
Aracıma 17'' Jant ve lastik aldıktan sonra ilk defa biraz sürat yapabildim ve 90-100 km sonrasında titreme yapmaya başlıyo direksiyon 130 km falan görünce insan daha basmaya korkuyo titreşim sürat arttıkça ona paralel artış gösteriyo
bu neden kaynaklanır kafama takıldı |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]() |
Yüzüğü takmayı unutmuşlardır, balans kontrolünüde unutmuş olabilirler. Çekmede yapıyordur sağa ya da sola
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: Yok
|
direksiyon kutusuna baktırmak lazım artı olarak rot-balans ayarıyla ilgili olabilir titreme
|
|
|
|
|
|
#4 | |
![]()
Otomobil: '06 Matrix ,'90 Crx
|
balans yapıldımı ? |
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: TT 2.0 TFSI Revo
|
Aldığın jantlar sıfır mı ? 2. el aldıysan yamuk olabilir. balans yapmayı unutmuşta olabilirler. Hatta uzun zamandır yapmadıysan bi rot-balans komple yaptır derim.
__________________________________ TTFSI ll34 EL 4466ll |
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: Toyota Corolla(E12)
|
perşembe günü bende jant lastik aldım aynı sorun bendede var 120 yi geçtikten sonra titriyor balans yapıldı lastiklere,2.ye aracın üstünde yaptırdım ama hala var.ama benim sorunumun kaynağı 5x110 yerine 112 takmam acaba sizdede öyle bir olay mı var.eğer yoksa jantın içine takılan bileziği kontrol ettirin.
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
Otomobil: Kadett
|
Direksiyon kutusu yada rot ayarı ile alakası yok titremenin nedeni açık lastik balansları yapılması gerekiyor.
__________________________________ 5 yaşindaki Rize'li bir Çocuğun dolmuşta Annesine dediği gibidir Belkide Hayat ; "Hem vuriyysun Hem Ağlama Diysun" |
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
|
Lastiklerde jantlarda sıfır Maslaktan aldım geçen hafta 1 hafta oldu balans ayarı yapıldığını söylediler bu haftaiçide araba bakıma gitti balataları değişti yayları falan taktırdım jantla lastiği aldım garajdaydı araç dün E5'te kullanma şansım doğdu 90 km geçince direksiyonun epey titreme yaptığını gördüm lastiği aldığım yerin kusurumu var servistemi oldu bu hata pekii anlıyamadım, bu arada evet direksiyonu bıraktığımda sağa doğruda çekme var
Son Düzenleyen huseyinnn; 10-04-2011 11:48. Sebep: ekleme |
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
Otomobil: astra gsi wagon under construction
|
jantlar araç üzerindeyken yaptır birde balansı
__________________________________ Bil ki, hakları bedelsiz vermez, zulmeden alçak ; Özgürlük armağan edilmez, fethedilir ancak !!! |
|
|
|
|
|
#11 | |
![]()
Otomobil: TT 2.0 TFSI Revo
|
__________________________________ TTFSI ll34 EL 4466ll |
|
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
|
Sorunu başka yerde aramanıza gerek yok sizin probleminiz balans.Ya yapamıyorlar yada atladıkları bir nokta var direksiyon kutusunun arızalı olması ile uzaktan yakından alakası olmaz rot ayarı bozuk olursada zaten araç sağa sola çeker yada düz gider ancak lastikleri yer falan.
Sizin sorununuz balans sorunu,farklı bir yere gidin birde oraya gösterin. __________________________________ 5 yaşindaki Rize'li bir Çocuğun dolmuşta Annesine dediği gibidir Belkide Hayat ; "Hem vuriyysun Hem Ağlama Diysun" Son Düzenleyen 0M42; 10-04-2011 12:53. |
|
|
|
|
|
#13 |
![]()
Otomobil: clio 3
|
balansta veya jant bileziklerini uygun takmadıklarından olabilir
|
|
|
|
|
|
#14 | |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
|
#15 |
![]()
|
Olabilir tabi oda balans sorunu doğurur zaten.
__________________________________ 5 yaşindaki Rize'li bir Çocuğun dolmuşta Annesine dediği gibidir Belkide Hayat ; "Hem vuriyysun Hem Ağlama Diysun" |
|
|
|
|
|
#16 |
![]()
|
ben arabayı bi balansa sokayım o zaman bakalım yine yapacakmı titreme ama sağada çekiyor araba odamı balans ayarı olmamasındandır
|
|
|
|
|
|
#17 |
![]()
Otomobil: EP3 + Megane Coupe 1.5 DCI
|
Göbekte boşluktan ötürü olabilir
__________________________________ 34 GNS 01 --- Championship White EP3 |
|
|
|
|
|
#18 | |
![]()
|
sonrada yakın bi arkadaşım vasıtasıyla kardeşler oto lastik var ordan aldım lastikleri kardeşler oto lastiğin tanıdığı bir jantçıdan aldım bir alt sokağında ama inan ismi aklımda kalmadı |
|
|
|
|
|
|
#19 |
![]() |
Bostanci sanayide kuzey rot balansa gidin adamlarin makinasi cok cok iyi laser isinlari filan war arabanin alt takiminin komple resmini ekrandan bizzat kendiniz gorebiliosunuz.benim meggy de ayara gelmiodu simdi ok gibi oldu terste kalmiosa deneyin derim.
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |