|
|
#1 | |||
![]() |
Arkadaşlar merhaba.
Crx için yol tutuşunda ne gibi bir iyileştirme yapabilirim. Sola ve sağa hareketlerde hiç güven vermıyor. Üzerinde 3cm lık spor yaylar mevcut. Daha önce kullanmış ve yada denemiş olan arkadaşlarımız varsa tavsiyelerini beklıyorum. Para kolay kazanılmıyor nede olsa ![]() Daha önce açılmış link varsa o da olabılır
|
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: sedan eg coupe rex sir
|
aynı aractan bendede var
coıl sprıng kullanıyorum araba yuksek sekme yapıyor ama ama vıraj ıcınde kaymaşarda mevcut sol ayak frenıyle durumu kultarıyourm oncelıkle konı amortusor al yada bulabılırsen coıl over alabılırısn + kule gergılerı takabılırısn cok fark edıyor
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: CR-X
|
4 tane koni , ön arka kule gergisi yeter
__________________________________ CRX ![]() Havai fişek gibisin 10sn havan var sonra fıs.
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]() |
kule gergısı var zaten onde ama arkayada almayı dusunuorum bıraz daha stabil olacagını dusunuyorum. Ama amortisörlerde ne kullanayım bır fıkrım yok hala.
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: loading..
|
araç hafif koni şart
__________________________________ piston garage |
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: '06 Matrix ,'90 Crx
|
Komple gergileri alman lazım alt üst ön arka daha sonra megan racın coılover ve kaliteli bir lastikle problem çözülebilir yüksek hızlarda gercekten güven vermiyor
200den sonra devamlı yusuf on moddayım
|
|
|
|
|
|
#7 | |
![]()
Otomobil: sedan eg coupe rex sir
|
|
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
Otomobil: yok
|
önce kule gergisini yay amartisör işine girilmeden adam gibi alt takım elden geçmeli... frenler kaliperler kaliper boşlukları alınmalı... salıncak burçları ve trapezleri tek tek elden geçmeli en küçük bir boşluk yada yarım santimetrelik farklar aracın komple yürürünü etkileyen faktörlerdir... aynı zamanda amartisör iç pur takozları radiues kolları takozları.... ondan sonra yay amartisör kule gerisi takın... tabi aşırı şekilde düşürecekseniz ona göre ayarlanabilir rotilli slaıncaklar alınacak.... sadece 20 yıllık stock arabaya yay takıp gule gerisi takarak aracınızı fazladan gerersiniz... ve ummadığınız anda spin atıp bir daha toparlayamazsınız aracı....
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
Otomobil: 1.2 SloWMotion TDI, x16xel
|
Musti koni al rahatina bak arka kule gergisi tamamdir
__________________________________ 205 gti, 207 RC 1.2 SloWMotion TDI eski kullanıcı adım : 207rc emrah |
|
|
|
|
|
#10 | |
![]() |
ama iyi oldu zaten alt takımları elden gecırmek aklımdaydı fakat bu kadar detaylı yazman cok daha ıyı oldu.
|
|
|
|
|
|
|
#11 | |
![]()
Otomobil: cigerliREXS
|
__________________________________ Pro Stock GARAGE ec 813 rexs rodaj bitti ......... |
|
|
|
|
|
|
#12 |
![]() |
ön takım yüzünden araçta gezme olur. ön takımı yaptırmadığın sürece boşuna amortisör veya coil over ile uğraşma..
|
|
|
|
|
|
#13 |
![]() |
gezme ile ilgili degıl sorun sadece sola sağa hareketlerde şerit değiştirmelerde araç sanki ford fusion gibi tepki verıyor bana gore.
|
|
|
|
|
|
#14 |
![]()
|
ben bugün komple öntakımımı yeniliycem ,dediklerininzi ustaya aynen söliycem inşallah vurmaz beni
__________________________________ Pro Stock GARAGE ec 813 rexs rodaj bitti ......... |
|
|
|
|
|
#15 | |
![]() |
timucın kardesım bu alt takımların asagı yukarı ederi ne kadardır bır fıkrın varmı? Ne kadar sıkışmış acaba alt takımlara? |
|
|
|
|
|
|
#16 |
![]()
|
trapez kamber alt salıncak burçları kesin değişir... trapezler 2 X30lira tanesi burçlarında tanesi 15-20 lira... sadece burçlara 250 lira gider... bunun işciliği preste otdu b.ktu 400 500 lira... tabi rot kolu rotil girerse işe malzemeler 500 liraya kadar yolu var.... işcilikle beraber 600 700 lira gider.... tabi önce arabanın altına iyice baktıman lazım eksiklerine...
|
|
|
|
|
|
#17 | |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
#18 |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
#19 | |
![]()
|
![]() __________________________________ Pro Stock GARAGE ec 813 rexs rodaj bitti ......... |
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |