|
|
#1 | |||
![]() |
Aracımız polo classic
Bu güne kadar hep kolay araçları yaptık değiştirdik bindik bu tam bir baş belası Kafama göre bir çok parça yok En basitinden kule gergisi bulamıyorum. Seat cordoba 6k lara göre olan bir çok parça bu araca uymasına karşın kule gergisi uymadı. Bende kendim yapmaya karar verdim. Sizlere danışmadan yapmak istemedim. Daha önce denenmiş bir durumdur kesin sizce nelere dikkat etmeli ve nasıl yapmalıyım Derdin nedir senin diye soracak olursanız aracı ciddi anlamda değiştiricem yol tutuş vs her konuda elimden geleni yapıp hazırlayıp yeni motoruna kavuşturmayı planlıyorum Can sıkıntısı...
__________________________________ PISTON GARAGE Benim naçiz vücudum elbet bir gün toprak olacaktır, ancak Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır M.Kemal ATATÜRK
|
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: Corsa Dti
|
coilover varmı ? Şevkinizi kırmak istemem ama bence gereksiz.. Riske girmeye gerek yok..
__________________________________ .
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]() |
Coil de var, daha doğrusu siparişini verdim.
__________________________________ PISTON GARAGE Benim naçiz vücudum elbet bir gün toprak olacaktır, ancak Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır M.Kemal ATATÜRK
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: B18 swap Coupe Civic
|
Custom derken kastettiginiz kulelerle baglanti noktalarimi yoksa gerginin boyutu mu? sayet boyutuysa benim arabada soyle birsey var ayarlanabiliyor belki yardimi dokunur diye paylasiyorum;
![]() Uploaded with ImageShack.us edit: zaten hepsi ayarlaniyor sanirsam oyle yazmisim iste
Son Düzenleyen kickbuttowski; 29-04-2011 22:33. |
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: Type-r ın oğlu FD6
|
bağlantı noktaları uyan bi parça yapabilirsen yada varsa eğer.. aradaki boruyu kestir kısaltır yanii al sana kule gergisii.. ben onun bukadar pahalı olmasını hala anlamış değilimmm... alt tarafı boru yanii
__________________________________ ♥ FD6 Civic http://www.tolgakaynak.com Tolga KAYNAK Facebook Grub
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: ANGRY BİRDS
|
kule gergisi durumunu ne yaptınız benimde bir custom çalışmam olacak tofaş için ön ve arka takipteyim
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
Otomobil: loading..
|
kendiniz yapabilirsiniz ortadan gergili yaparsanız araca taktıkdan sonra boşluğunu alırsınız sıkı sıkı oturur
coil sonrası takın ama oem süspansiyon çok esner bu sefer kuleler birbirini çekiştirir
__________________________________ piston garage |
|
|
|
|
|
#8 | |
![]()
Otomobil: ANGRY BİRDS
|
bende tofaş / doğan için bi çalışma yapacağım kulelerin ölçülerini alıp auto cad yada solidworks ortamında çiziyim sonra fikirlerinizi alırım tabi yardım ederseniz |
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|
|
:::: Şu Anda Saat: 12:48 ::::

Bu güne kadar hep kolay araçları yaptık değiştirdik bindik bu tam bir baş belası
Kafama göre bir çok parça yok
Can sıkıntısı...