|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: 206Quik & e36 Coupe
|
206 aracıma kule gergisi almaya karar verdim, biraz araştırdıktan sonra yeni kule gergilerinin ayarsız olduğunu gördüm benim bildiğim ayarlanabilir olması gerektiği
![]() Ayarlı ve ayarsız kule gergileri arasında ne gibi bir fark var?? yani ayarsız alsam sadece görüntü sağlayıp yol tutuşunu etkilemicekse boşuna almış olucam o yüzden iki kule gergisi arasında ne gibi farklar var bilen arakdaşlar açıklayabilirler mi Not: Araçta Coilover var __________________________________ |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: bekliyoruz :)
|
İkiside işini yapar , ayarlı olanı takması daha rahat olabilir belki. daha önce böyle bi konu vardı sanırım araştırabilirsin
__________________________________ http://i39.tinypic.com/r7rdli.jpg Flickr®+DA Seni unutmayacağız Serhat |
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: 1.2 SloWMotion TDI, x16xel
|
Bence ayarli daha iyi,araç liftteyken kule gergisi iyice sıkılıp araci asagi indirmeniz lazım.yalnız bir miktar kesmek gerekiyor 206 ya takabilmeniz icin
__________________________________ 205 gti, 207 RC 1.2 SloWMotion TDI eski kullanıcı adım : 207rc emrah |
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: gti
|
ben fk nınkini almıstım ayarlı olan gti a memnundum elimdede var istersen uyguna veririm sıfır
__________________________________ emlakçı, doğalgazcı... Son Düzenleyen olcay_bora; 31-05-2011 11:38. |
|
|
|
|
|
#5 |
|
TechTurkey
|
ayarlı ii dir ayarsız dan bişi anlaşılmıyor gerçek anlamda yol tutuş farkını hissetmek istiyorsan.
__________________________________ utku selamoğlu |
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: 206Quik & e36 Coupe
|
teşekkür ederim cevaplar için en iyisi ayarlı arayıp bulmak
__________________________________ Son Düzenleyen ulasoztas1; 31-05-2011 14:00. |
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|