|
|
#1 | |||
![]() |
Ep3 için en uygun yay hangisidir arkadaşlar. Konforda çok kayıp olmasın, özellikler ön amortisörler hırpalanmasın
|
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]() |
eibach kullanıyorum memnunum
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: Black Vtec2 - Red Del Sol VTI
|
Kesinlikle Voglant ı öneririm type-r ve vtec2 için
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: Type R
|
Kendi aracımda koni 3.5 cm kullandım.Bi arkadaşımın aracında da Tein 3.5 cm kullandık.ikiside bana göre iyiydi.
__________________________________ [SIGPIC][/SIGPIC] WOİCE CAR Hİ-Fİ
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: MANDİNGO
|
ep3 te aybah en berbat yaydır h r fena değidir.
ama istediğin basıklığı yakalayamazsın. koni + aybah da saçma sapan bi setaptır oem amartsorleri ve oem yayları koni + aybah tan çok daha randumanlı ve verimlidir. typerda yapman gereken olay coilover dır. gerek varmı dersen yok der,im. iyi dişiricek bir yay al amartsorlere donkunma.çok paran varsa git ygz nin coillerinden al ben öyle bi yol tutuş görmedim.4 çeker araba sınırsın. __________________________________ , |
|
|
|
|
|
#6 | |
![]() |
eibachlar biraz dengesiz arabanın önü daha yukarıda kalıyor.. Vogland ve koni bulamadım. Tein şuanda satılık var ama fazla para istiyorlar.. Napıcam karar veremedim..
|
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
Otomobil: MANDİNGO
|
bak şimdi
aybah h r koni falan bunlar arkasını düşürür önü havada kalır voglant bilmiorum kullanmadım. koni amartsore para verme derim. senin işini coilover çözecek elimde vardı bedavay verdim amk 750 ye söleseydin keşke 2 taım vardı __________________________________ , |
|
|
|
|
|
#8 | |
![]() |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
#9 | |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
Otomobil: Sundance Yellow Gti
|
Biz ilk öyle yapmıstık arkası cok atıyordu.
Daha sonra Buddy club n+ spec coilover taktık araba kendınden gectı kafa dıp basık arkada aynı basıklıkta, orta sertlıkte; konfor yol tutus goruntu 10 numara oldu. __________________________________ [FONT="Franklin Gothic Medium"] POWERED BY AYDOĞDU GARAGE [/FONT
|
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
Otomobil: fk2 civic
|
herhangi bir araçta hem görünü hem konforu sadece yayla yakalamak çok zor bence
ya konforlu olur görüntü hoşuna gitmez,ya görüntü tamam ok dersin konfor fln kalmaz saçma bisey olur denildiği gibi coilover en mantıklısı 3-5 fazla verip coil bak bence... |
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
Otomobil: EP3 + Megane Coupe 1.5 DCI
|
Ben eibach 3.5 ile koni kullanıyordum memnun değildim hem konforsuz hemde yol tutmuyordu. Standart haliyle hiç kullanmadım.
kw coilover v2 aldım 2 ay önce , sanırım tr de benden başka ep3 e kw takan olmadı o yüzden pek bilen yok, önerirmisin dersen evet kesinlikle öneririm coilover arabanın dünyasını değiştiriyor gerçekten. __________________________________ 34 GNS 01 --- Championship White EP3 |
|
|
|
|
|
#13 |
![]() |
2005 MAKYAJLI KASA HONDA CIVIC SPOR HELEZONYAY - İlan ve alışverişte ilk adres sahibinden.com'da
vogland buldum ama kararsızım :S |
|
|
|
|
|
#14 |
![]() |
Tavsiyelerinizi bekliyorum arkadaslar yaylarimi satmak uzereyim
|
|
|