|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: Yolda...!!!
|
arkadaşlar kararsız kaldım bana bu konuda vti kullanan arkadaşların yardımcı olmasını istiyorum.
|
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: (HaSaN) PV TEG & Airmass :)
|
lassa ve birdgestone ikiside aynı desen aynı üründür .
er 300 modeli 2004 te teknoloji ile lassa imp.revo 2009 teknolojisi ile üretilmiştir . bridgestone gibi bi lastik düşünüyorsan tercihini lassadan yana kullanmanı tavsiye ederim __________________________________ Benzin 5 TL , Hayaldi Gerçek Oldu ... ![]() Lastik & Jant & Akü ... |
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: Ep3 Typer
|
arkadaş adrenalinden bahsetmiş
r001 kodu potenza adrenalin sanada söylemiştim arkat boşuna düşünüyorSun ben toyoları sokum adrenalin aldım farkı cok iyi biliyorum sende benim gibi yap once toyo sonra adrenalin )
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: (HaSaN) PV TEG & Airmass :)
|
bridgestone da sölediğim er300 modeli
__________________________________ Benzin 5 TL , Hayaldi Gerçek Oldu ... ![]() Lastik & Jant & Akü ... |
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: Peugeot 206 RC
|
Adrenalin vardı bende hiç memnun kalmadım. Şimdi tekrar eski lastiğim Toyo alıcam.
__________________________________ Never drive faster than your guardian angel can fly |
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|
|
:::: Şu Anda Saat: 12:50 ::::

r001 kodu potenza adrenalin sanada söylemiştim arkat boşuna düşünüyorSun ben toyoları sokum adrenalin aldım farkı cok iyi biliyorum sende benim gibi yap once toyo sonra adrenalin