|
|
#1 | |||
![]() |
ben conti istiyodum,peder sayesinde lassa impetus revo taktık 1 ay önce üretilmiş taze lastik diye gaza geldi oda ve taktık araç 60000 binde continental premium contact ları söktük.lassayı taktık tek artısı var sessiz,onun dışında pütürlü yolda araba geziyo,frenlemede araba öne yığılıyo,bitik contilerle 140 la girdiğim viraja 90 la girdim arkayı oynatıyo en ufak direksiyon hareketinde,40 la sanayide bi yere gidiodum 40 la yere su dökmüşler araba sanki yerde sabun var ya lanet olsun bu nasıl lastik?kesinlikle lassa almayın
|
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]() |
hemen böyle yorum yapma dostum EKE de lassa impetus sport kullandım çok memnundum bi çok lastik denedim yere en çok tutan oydu
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: Clio rs
|
Lassa kullanan bir arkadaş var hangi serisi bilmiyorum ama lastik ölçüler 195-50-15 yagmurlu havalarda daha beter makaslara giriyor artık
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]() |
bende leonda lassa ımpetus kullanmıştım yagmurlu kuru faketmeksizin gayet iyiydi
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: benzin israfı 560SEL , c4 hdi
|
benim c4 te de lassa geldi 220 45 17 ,,, valla gayet güzel yol tutuyor...Ceratodaki benzer ölçü dunlopla girdiğim her virajda , dipgaz yaptığım her sürüşte lanet ederidm dunlopa.
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: hmm...
|
eski aracımda lassa kullanıyodum bende memnundum
__________________________________ Lanet Olasıca Sokak Yarışçıları...
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]() |
lastik 200 km yaptı daha acaba ondan olabilirmi?150 km hız üstünde fln pütürlü yolda araba seke seke gidiyo
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
Otomobil: Pure White
|
kardeş o lastıkler snn makas atman ıcın mı uretılmış bı arabayı perte bagladın uslanmadın heralde 140 la gırdıgın vıraja 90 la gırıosan o lastıklerden allah razı olsun derım bn.
__________________________________ Hareli köyün polisajcısı !!! ![]() 88 coming soon...
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
Otomobil: 206 xs
|
Benimde eski aracımda lassa impetus vardı oldukça iyiydi.
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
Otomobil: 05 Black Typer 11 Polo Tdi Dsg
|
|
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
Otomobil: i ile ilişkisi var
|
bende lassadan çok memnundum nereden taktırdıysam pirelliyi p3000 i , yol desen tutmuyo sağı solu oynuyo , 175 70 14 lassayı cıkarıp 185 60 14 pirelli taktık
|
|
|
|
|
|
#12 | |
![]() |
Millet memnun yav emitasyon lassamı aldınız
şaka bi yana vardır belki sorunu lastigin konuşun lastikcinizde hamurunda var sanırım sorun
__________________________________ "Siyahlar Karalanmaya, Beyazlar kirlenmeye mahkum" ![]()
|
|
|
|
|
|
|
#13 |
![]() |
şöle bi durumda olabilir lastikleri takarken dot tarihine baktınız mı ? belki haşat olmuş lastikler takıldı ?
__________________________________ ...::: Çirkin kadın yoktur , az Votka vardır derler... Geçiniz ! Çirkin kadın vardır, midesiz erkekte çoktur. Votkaya bok atip durmayalim onunda bir suçu yoktur :::...
|
|
|
|
|
|
#14 |
![]()
Otomobil: Tempra 2.0 16 V
|
şöyle bi 500 km yap ondan sonra yorumlarını yazarsan çok daha iyi olur.hangi markayı takarsan tak sıfır lastik berbattır
__________________________________ barnak bassam olurmu ? |
|
|
|
|
|
#15 |
![]()
Otomobil: x sechs
|
lassa impetus sport 2 kullanmış birisi olarak gayet yol tutuşu ve frenide baliz düzelmeyi görmüştüm.inanmayan bir dostuma aldırttım o zamanlar teşekkür etti o sene çok kişiye emsal olmuştum o zamalar 2007 hyundai eram vardı ey gidi günler ey
__________________________________ 15 AY KAPALI
|
|
|
|
|
|
#16 |
![]() |
impetus sport u s70de kullandik halada ustunde kullaniyoruz yol tutusu v.s olsun gayet memnunuz
|
|
|
|
|
|
#17 |
![]() |
|
|
|
|
|
|
#18 |
![]()
Otomobil: Carbon STİ
|
bız ımpetus ıle 3 teker yapıyoruz sıkıntı yok
__________________________________ Custom Workz |
|
|
|
|
|
#19 |
![]() |
pardon gözümden kaçmış
__________________________________ ...::: Çirkin kadın yoktur , az Votka vardır derler... Geçiniz ! Çirkin kadın vardır, midesiz erkekte çoktur. Votkaya bok atip durmayalim onunda bir suçu yoktur :::...
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |