|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: Rover 220 TC
|
Arkadaşlar slm,
Hangi araç olursa olsun, hangi model olursa olsun hiç farketmez.İzmit Atatürk Oto sanayide çok değerli bir ustamız var bu zamana kadar binlerce coilover yapmıştır.Fiyat bakımından oldukça uygundur.Hatta uzun yoldan gelenlere çok iyi bir güzellikte yapmaktadır.İlgilenenler arayıp araştırabilirler.. Saygıyla... __________________________________ Tomcat Affair Megasquirt2 V3.0 Assembly Full Loaded |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]() |
Cantürk mü?
__________________________________ Satılık RedREX |
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
|
Evet Cantürk Süspansiyo...
Geçen yanına gidip tanıştım.Çok mülayim ve çok yetenekli bir abimiz..Paraya pula meraklı biri değil önce yaptığı işin sağlamlığına ve doğruluğuna bakıyor.Daha önce Maslak sanayideymiş sonra Kocaeli'ye gelmiş..İstanbullu arkadaşlar sanırsam tanırlar.. __________________________________ Tomcat Affair Megasquirt2 V3.0 Assembly Full Loaded Son Düzenleyen tuncayakyz; 15-07-2011 22:34. |
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: Corsa Dti
|
Benim hiç işim olmamıştır önünden dahi geçmemişimdir ancak ismini duymuşluğum var kötü yorum duymadım forumun %60'ı biliyordur...
__________________________________ .
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: Clio'S
|
namını çok duyduk herkez yaptıgı işten memnun
yarın sabah erkenden bende gidicem bi aksilik çıkmazsa inş
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]() |
Yaptığı işten birkaç fotoğraf koyması mümkün olan arkadaşlar varsa güzel örnek olur
__________________________________ Quattro... --- YS Engineering --- Torukcars ARGE & Kulvar.info.tr
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
Otomobil: honda vtec 2
|
YAVU364 SANIRsam melihin biloyu yapan
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
|
yavuz senin bilmen lazım aslında kanka...
__________________________________ Tomcat Affair Megasquirt2 V3.0 Assembly Full Loaded |
|
|
|
|
|
#9 |
![]() |
Ya ben motora bakmaktan kozmetik ile pek ilgilenemiyorum
![]() Zaten çok duydum, devamlı gidip geliyorlar da hiç kısmet olmadı gidip görmek.. __________________________________ Quattro... --- YS Engineering --- Torukcars ARGE & Kulvar.info.tr
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]() |
canturk'u artık tanımayan kalmadı. arabamı 2hafta önce oldu yaptıralı gayet memnunum
aynen çok iyi bi abimizmiş kendısı pazar gunu evinden kalktı geldi saolsun halletti işimizi..
|
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
Otomobil: ep3
|
fiyatları ney acaba ? sadece önlere düşünüorum bnde tokattan gidip gelsem değermi acaba ?
|
|
|
|
|
|
#12 |
![]() |
Kolayli,omer-fe adli arkadaslarimiz sayesinde Murat ustamizi forumda bircok arkadasimiz tanir bir cok arkadasimizin arabasi orda basilmistir.Kisaca canturk amortisoru forumun % 90 i bilmektedir
__________________________________ JoYTeaM
|
|
|
|
|
|
#13 |
![]() |
yeterince tanınıyor cantürk ve kolaylı
__________________________________ Çok bilmiyecen, Bir bilenede sormuyacan, bileni bulmuşken yaptıracan
|
|
|
|
|
|
#14 | |
![]() |
4-5 tane falan araç götürdüm oraya Murat abi gerçekten çok iyi bi esnaf
__________________________________ PSN: sametozeren
![]() |
|
|
|
|
|
|
#15 |
![]()
Otomobil: (Red İes Satıldı) VTİ Aranıyor..
|
sitede br çok arkadasımız yaptırmıstı aracını cokta memnunlardı basta haluk abim,kendilerinin çok iyi bir esnaf oldugunu herkes soyler
__________________________________ TEKİRDAG-GARAGE |
|
|
|
|
|
#16 |
![]()
Otomobil: HDI @330nm
|
izmit tayfası sağolsun ezberledik artık
Bende şimdiye kadar bir şikayet duymadım...
|
|
|
|
|
|
#17 | |
![]() |
her tümsekte her sette imzamız var allaha şükür ![]() aslında basıklık degildi benim amacım yol tutuştu arablar gibi 200 le vuramasakta direksiyona kendi capımızda geziyoz otoyolda ![]() murat sende yaptır çok büyük rahatlık indiriyorsun kaldırıyorsun cantürkle sen bunu hep yapıyorsun
__________________________________ Çok bilmiyecen, Bir bilenede sormuyacan, bileni bulmuşken yaptıracan
|
|
|
|
|
|
|
#18 |
![]()
Otomobil: loading..
|
peki fiyatlar ne alemde ortalama? araca göre değişiyordur illaki ama ne civarda masrafları oldu yaptıranların yazarlarsa seviniriz
__________________________________ piston garage |
|
|
|
|
|
#19 | ||
![]() |
Gibi bir iletisi var buna güvenip gittik birazda arac başında ağladık yardım ettiler fiyatta biraz daha tabi. |
||
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|
|
:::: Şu Anda Saat: 14:22 ::::

yarın sabah erkenden bende gidicem bi aksilik çıkmazsa inş 

aynen çok iyi bi abimizmiş kendısı pazar gunu evinden kalktı geldi saolsun halletti işimizi..