|
|
#1 | |||
![]() |
slmlar.
2005 model saab 9-3 1.9 tid aracım var. birkaç gün önce vites seriliğini yitirmesi ve yüksek hızda vites küçültmek istenildiğinde tepki vermemesi üzerine servise gittim. daha çok kendim kaşındım desem yeridir aslında. 3ncüye şanzuman dağıtılıyor aracın ancak çözüm henüz bulunamadı. sizden ricam bilgisi dahilinde olan varsa bu konuda yardımcı olabilirse sevinirim. balataların bitik olması üzerine ve dişli sıyırdığından birçok parça yenilendi, motor-şanzuman yağı değiştirildi. contalar kontrol edildi. yağ keçeleri yenilendi. keçe kapakları, karter kontrol edildi. ancak çözüm getiremediğimiz husus şanzuman tirbün keçelerinden sürekli yağ atıyor. sizce sebebi ne olabilir ? tesadüfen tanıştığım bir saab kullanıcısı servisteyken dediği konu şuydu, eğer şanzuman dişli ve balatalarını değiştirdiysen beyne mutlaka uptade yapmalısın. acaba böyle birşey yapılmalı yada tam olarak ne yapılmalı çünkü beyin ayarları standart olarak işlem gördü. __________________________________ SAVE SAAB
|
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: Abiye 458 İTALİA - Freelander II - W124 500 arıyorum
|
Bende cadillac bls var şanzumanlarimiz aynı ben hiç sorun yasamadım ama sert geçişler benim aracımda da servise gidip güncel olan programı araca yüklemen gerekli o zaman duzelicegine inanıyorum çünkü freelander 2 aracımın sanzumanini sıfırlarım oda ayniydi program atılınca düzeldi
__________________________________ İşsizliğin çok olduğu ülkemizde işçi bulamıyoruz. İşsizlik yoktur şükürsüzlük vardır. |
|
|
|
|
|
#3 |
![]() |
bilgilendirme için teşekkürler, yazılım güncellemesi yapıcam mutlaka ancak keçelerden yağ kaçırmasıyla bağlantısını henüz kestiremedim.
__________________________________ SAVE SAAB
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]() |
saab yada şanzuman konusunda pek bilgi sahibi olan arkadaş yokmuş anlaşılan aramızda, neyse önemli değil. .
benzeri bir durumla karşılaşan yada karşılaşıcak olanlar için bilgilendirme olsun diyelim, sürekli yağ atmasının sebebi keçenin 1 milim fazla çakılmasından kaynaklanıyormuş. şanzumancıya götürüp baktıralım dedik dün daha adamın yanına getirmeden aracın marka modelini bildi ve 1 milim fazla çakmışsınız dedi :S hakikaten el üstünde tutulası ustalarımız var ancak kıymetlerini bilemiyoruz maalesef. __________________________________ SAVE SAAB
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: Abiye 458 İTALİA - Freelander II - W124 500 arıyorum
|
İstanbulda olsa idin şanzumancı söylerdim fakat bursa için fikrim yok yağ gelmesi ustaya kalan bir durum
__________________________________ İşsizliğin çok olduğu ülkemizde işçi bulamıyoruz. İşsizlik yoktur şükürsüzlük vardır. |
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|