|
|
#1 | |||
![]() |
farklı aplıkasyondakı jantlar için speacer ile kullanmaya sıcak bakıyomusunuz ??
__________________________________ PRO STOCK GARAGE CNC MACHINE WORKS gidiyormuştu var birde muştulu geçmiş zaman... cumle içinde kullanımı... muştu bir gün camiye gidiyormuştu... |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: Kağnı arabası
|
pek önermediğim birşey jantların bijon aralığı neyse o şekilde kullanılmasını tavsiye ediyorum
__________________________________ OKAN YILMAZ ..PRO STOCK GARAGE.... |
|
|
|
|
|
#3 |
![]() |
kimse kullanmadımı speacer ile yavv ???
__________________________________ PRO STOCK GARAGE CNC MACHINE WORKS gidiyormuştu var birde muştulu geçmiş zaman... cumle içinde kullanımı... muştu bir gün camiye gidiyormuştu... |
|
|
|
|
|
#4 |
![]() |
off-road larda çok kullanılıyor ve bir sorun çıktığını henüz hiç duymadım..
Problem olacağını sanmıyorum.. __________________________________ Quattro... --- YS Engineering --- Torukcars ARGE & Kulvar.info.tr
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: FN2
|
orjinal iidir yusuf sen kendin yapacağın için bişey çıkacağını bende sanmıyorum genelde maliyet yüzünden pek kullanılmıyo bence adam janta 1000 verip 200 yada 300 neyse spacer a vermek istemiyo normal olarak.
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: R Laguna 2.0
|
belki çok güvenlidir belki güvensiz ama şahsi fikrim tehlikeli geliyor bana
__________________________________ ''Neye İnanırsan Bir Gün Onu Yaşarsın'' Eşşeğe gereğinden fazla değer verirsen,
Kendini yarış AT'ı sanarmış. |
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
Otomobil: benzin israfı 560SEL , c4 hdi
|
aynı güven açığı bijon aralığı değiştirmeden jantı dışarı çıkarmak için takılan speacer lar için de geçerlimi peki sizce?
|
|
|
|
|
|
#8 | |
![]()
Otomobil: Taunus 1.6 GT ( Cosworth project), Taunus 2,0 GTS, Taunus 1.6 GL (Toplanmayı bekleyen)
|
|
|
|
|
|
|
|
#9 | |
![]()
Otomobil: Megane 3 Coupe
|
Bunu bende merak ediyorum, birde şu an jantı dışarı çıkarmak için spacer mevcut tornacıda bunu bijon aralığı değiştirmek için yaptırabilir miyiz yoksa yeni spacer mı lazım? |
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
Otomobil: (Red İes Satıldı) VTİ Aranıyor..
|
aracıma yakışan çok jant buldum ama,uymadıgı ıcın takamadım,spacer olayına guvenlı olmadıgı ıcın sıcak bakamadım
__________________________________ TEKİRDAG-GARAGE |
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
Otomobil: Yeni L200 & Yeni Doblo & Accord 2.4 Executive
|
Ben sıcak bakıyorum
![]() 5x100 aralık kullanınca güzel jant bulunamıyor. __________________________________ www.ilgincbirsey.com ![]() Herkes için ilginç birşeyler...PlastiDip ürünlerini ilgincbirsey.com sitesinden World Card ayrıcalığı ile 12 taksitte alabilirsiniz. |
|
|
|
|
|
#12 |
![]() |
Birsürü firma bunu bütün dünyaya satıyor bir sorun olsa birsürü olay olurdu satışını yapamazlardı...
Her zaman türk insanının dediği gibi "adamlar koskoca firma bi bildikleri vardır" diyen yok mu bu sefer ?
__________________________________ Quattro... --- YS Engineering --- Torukcars ARGE & Kulvar.info.tr
|
|
|
|
|
|
#13 |
![]() |
valla ben bijon saplamalarıma kadar yaptım şu anda , 4140 35hrc sertlıkte ve nitrasyona verdim saplamaları, saplamalar ısıl işlemde, geldiğinde yaptıgım 4x100 / 4x108 speacer larıma saplamaları presleyıp kısmetse yarın jantlarımı takıyorum, bakalım nasıl olacak , ben size net bılgıyı kullandıkca verıcem
speacer için kullanılan malzeme AL7075 bijonlar için kullanılan malzeme 4140 çelik takılacak jant enkei rpf1 108 x 4 allah sonumu hayretsin ![]()
__________________________________ PRO STOCK GARAGE CNC MACHINE WORKS gidiyormuştu var birde muştulu geçmiş zaman... cumle içinde kullanımı... muştu bir gün camiye gidiyormuştu... Son Düzenleyen DENON; 20-07-2011 12:55. |
|
|
|
|
|
#14 |
![]()
|
amin hayırlı olsun yusuf jantın et değeri kaç acaba dışta kalmasın çok sizde 4*100 bile sürtüyodu yıldo arkaya kamber vermişti sürtmesin diye bide kamber kiti yapmaya başla sen şimdi
|
|
|
|
|
|
#15 | |
![]() |
![]() ayrıca ismi lazım değil kişinin lastık ebatları benımkınden genişti ahmet __________________________________ PRO STOCK GARAGE CNC MACHINE WORKS gidiyormuştu var birde muştulu geçmiş zaman... cumle içinde kullanımı... muştu bir gün camiye gidiyormuştu... |
|
|
|
|
|
|
#16 |
![]()
|
lastik ebadı genişti derken 50 yanaktı sendekiler 205 45 16 mı
|
|
|
|
|
|
#17 |
![]() |
yok onun taban genişliği 205 ti yanı lastık ebtları 205-50-16 ydı benımkıler 195-50-16 onun için bir miktar içerde kalacak , bakalım eger sürtme falan olursa flanşların kalınlıgından bıraz düşürüp birazda jantların arkasından tornalarız olur biter
|
|
|
|
|
#18 |
![]()
Otomobil: 106 gti
|
ben 106da yaklasık 2 sene kulllandım hiç bir sıkıntı olmadı
|
|
|
|
|
|
#19 |
![]() |
106 lara zaten lazım orjınal halde lastık cok içerde
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|