|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: vti
|
arkadaşlar selam, 98 vti için hava kanallı vs.olmasına gerek yok, TRW fiyatları çok iyi ama bizim piyasadakilerin çoğu orjinal değil diye biliyorum... İstanbul g.o.p dayım en kısa zamanda değişim yapmak istiyorum,tavsiyeleriniz yada bu ürünleri hemen satınalabileceğim bir yer varmıdır..
__________________________________ Racing,competing, is in my blood,it s part of me,it s part of my life... |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: LandRover-Little Monster
|
bende çıkma orjinal var istersen.
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
|
çıkma bendede olacak
çıkma ama durum nedir ?
__________________________________ Racing,competing, is in my blood,it s part of me,it s part of my life... |
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: EK4 VTi SEDAN Sİ JAZZ ES
|
site sponsorlarında gayet uydun fiyatlı malzemeler var bak bi onlara istersen
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
|
Ben bunları aldım balata olarak bakalım bu hafta salı-çarşamba elimde olur.Fiyat çok uygun
JKD Japan FRONT Brake Pads Honda Civic Si Coupe '99-'00 | eBay Bunlarda brembo discler Brembo Brake Disc HONDA Civic VI 1.6 16V VTEC EK4 VTi 1 | eBay __________________________________ PSN:dohcvtec99 dc5 fn2 ep3 106 306 506 gti rc 3.28 5.38 7.50 8.60 alayınıza gide-R
![]() |
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
|
EBC baktık fiyatlarda iyidi,ama alışverişi bir türlü yapamadık,bende anlamadım.
|
|
|
|
|
#7 | |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
TechWorks
Otomobil: Civic ekk2 K20A swap
|
brembo max serisi fren diski ve ate balata aldım taktım kendi aracıma. henüz kullanmadım ama daha önceden brembo max ile ebc balata kullanmıştım. genel olarak memnunum.
__________________________________ Failure is not an option. 5.88sec FI - 10.62sec N/A
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |