|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: Corolla D4D
|
Bu veya benzer ölçü kullanan vardır illaki aramızda,
Michelin Energy'lerim 30 bin km sonunda bitti bitiyor şuan, Ekim başı gibi yenilemeyi planlıyoruz, esnemeyi bi nebze azaltmak için 195-60r15'ten 205-55r15 e geçmeyi planlıyorum o yüzden. Araç 2006 Corolla sedan, 35mm yay var ekstradan üzerinde. Esneme derken de şöyle, yanaklar sert girilen virajlarda katlanıyor baya baya, onun azda olsa önüne geçmek amacım taban genişletip yanak daraltarak. Nokian V Lassa Impetus Revo Michelin Pilot Exalto 2 aklımdaki lastikler, mümkün olduğunca sessiz ve dayanıklı olması önemli öncelikli olarak. Diğer marka önerilerinizi de esirgemezseniz sevinirim Adrenalin Re001 harici (ne ısıtacak güç, ne de ısınmasını bekleyecek sabır bende yok çünkü )
|
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: dci
|
Bf goodrich de bakabilirsin
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: reklamlardan sonra gangster e21 :)
|
impetus'lara hiç bulaşma bence
impetus 2 kullandım sıradan mevsimlik lastik bile daha uzun ve daha iyi yol tutardı sonlara doğru cam gibi asvaltda yaz günü 3. vites'e kadar sardığımı bilirim 105 hp'lik dizel megane ile
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: 106 GTI
|
continental düşünebilirsin
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: c4 coupe
|
yokohama advan serisi derim
süper lastikler
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
|
güzel lastikler yokohamalar fakat sitelerinden inceledim istediğim ölçüde görünmüyor
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]() |
İmpetus 2 farkli impetus revo aldik 2. Alisimiz fiyatida uygun yol tutusunuda begeniyorum
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
Otomobil: Vectra-C , BRAVO HGT MK2
|
leventim bence miclenden şaşma exaltolar harika lastik kesinlikle tavsiye ederim ,,,hatta o ebat miclen pilot primacy de vardır biraz daha konforlu olsun dersen oda olabilir vectrada kullanıyorum ondan da memnunum,,,adrenalinde HGT de kullanıyorum kesinlikle düşüncelerinde haklısın
.....
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
|
abi bakalım fiyatta çokta uçmaması lazım o yüzden exaltolarda geri planda şuanda, nokian v yi çok merak ediyorum en çok aslında
impetus revo ları da kullananlar memnun, yorumları falan okudum genel olarak iyi görünüyor ama bakalım babanın gönlü michelinden yana gibi duruyor
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |