|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: Drift spec Sierra-E36 M spec-Cherokee
|
es7 makyajlı kasa civic aracıma yay takmak istiyorum fakat piyasadaki yaylarda bir dengesizlik var arkalar önlere göre fazla basık kalıyor bu sorunu çözen arkadaşlar varsa tavsiyelerine ihtiyacım olucak
bu arada FK yı denedim olmadı herkeze şimdiden teşekkürler __________________________________ Az kaşardan tost çok kaşardan dost olmaz |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]() |
5lik eıbach al önlerden 1 bakla kes mis gibi olur
__________________________________ PRO STOCK GARAGE CNC MACHINE WORKS gidiyormuştu var birde muştulu geçmiş zaman... cumle içinde kullanımı... muştu bir gün camiye gidiyormuştu... |
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: HONDA FD6
|
fk 6-4 de görüntüde bir sıkıntı olmaması lazım, tabi bagajda ağır bas v.s. gibi bir şey yoksa.
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: scirocco + 107
|
fk 6-4 daha uygundur ama ben olsam biraz daha para verir coilover olayina girerim...
es7 civicler 3 veya 5 cm yaylarla arkalar onlerden dhaa az dusuyor cok kotu gozukuyor.. |
|
|
|
|
|
#5 | ||
![]()
Otomobil: Drift spec Sierra-E36 M spec-Cherokee
|
kesince sekme sorunu oluyor
siteden biri satarsa hiç fena olmazdı hani __________________________________ Az kaşardan tost çok kaşardan dost olmaz |
||
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: Honda Civic ES7
|
Benim arabada "Eibach Pro-Kit 4 cm" var.Önle arka nerdeyse aynı düştü.2 sene önce İzmitli bir beyaz Vtec2 kullanıcısından almıştım 2.el olarak.Bulabilirseniz tavsiye ederim..
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |