|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: VW GOLF VI
|
seat leon sahibi cok yakın bir arkadaşımın yaşamış olduğu yol tutuş probleminden sonra araçta bir kaç değişiklik yapmaya karar verdik. öncelikli olarak spor yay vs. düşünüyoruz fakat birkaç kullanan kişi özellikle bize spacer kullanmamızı belirtti. mantık olarak yol tutuşu arttıracak gibi görünüyor fakat ne kadar sağlıklı bir yöntemdir. bilen ve kullanan arkadaşlar yardımcı olabilirlerse sevinirim. şimdiden teşekkürler.
|
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]() |
ben aracımda kullanıyorum , en ufak sıkıntı yok yol tutuşta mükemmele yakın oldu
__________________________________ PRO STOCK GARAGE CNC MACHINE WORKS gidiyormuştu var birde muştulu geçmiş zaman... cumle içinde kullanımı... muştu bir gün camiye gidiyormuştu... |
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
|
kullanan iki üç kişiyle görüştük hepsi yol tutuş için mükemmel diyor. fakat herhangi bir riski varmıdır onu bilemiyoruz.
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]() |
yok yaa ne sıkıntı olacak korkmayın en ufak sıkıntı yok
__________________________________ PRO STOCK GARAGE CNC MACHINE WORKS gidiyormuştu var birde muştulu geçmiş zaman... cumle içinde kullanımı... muştu bir gün camiye gidiyormuştu... |
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
|
bana kalsa sıkıntı yok fakat yaptıracağımız arkadaşım bu tarz konularda biraz fazla pimpirikli
o yüzden bende bu tarz bir araştırma içerisine girdim.
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: Turbo Dizel & Turbo Boxer
|
bende aracimda 20mm lik spacer kullaniyorum ancak kullandigim spacer herhangi bir torna tezgahindan cikma falan degil..
aracimin gobegine uygun gobegi olan bire bir oturan Alman uretimi Alimunyum spacer.. sorunsuz balans ve guzel yol tutusu ![]() SCC-SHOP.COM burasiyla iletisime gecip alin derim. __________________________________ ahh deme; oohhh de
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
Otomobil: fiesta tdci 2010-satıldı RS
|
aluminyum olsun 0,8 mm lik en fazla 1 lik (hafiftir yormaz)
10 numara olur,, takıldıktan sonra önlere güzel rot ayarı gerekli __________________________________ hayatı tesbih yaptım; bazen sallıyorum bazen çekiyorum |
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
Otomobil: Vosvos
|
Spacer güzeldir, hem görüntü hem istediğin yol tutuş performansı açısından, ben tosbada önlerde 4 arkalarda 6 kullanıyordum suan arkaları 10cm yaptım
kutu gibi oldu araba çok zor dağıtıyor kendini ![]() Astradada arkalarda 3 cm kullandım __________________________________ Oğuzhan ÖKSÜZ "Feel like a SuperStar" MaxiWos,
![]() |
|
|
|
|
|
#9 | |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
|
beni hatırladınmı bilmiyorum mustafa burcu parkında tanışmıştık. çağatayın arkadaşıyım o zaman vosvosu incelemiştim biraz çamurluklara göre baya iyi duruyordu lastikler. astrayı sadece uzaktan gördüm. peki rot ve balans açısından sıkıntı çıkartabiliyormu.
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|
|
:::: Şu Anda Saat: 14:24 ::::

o yüzden bende bu tarz bir araştırma içerisine girdim.

kutu gibi oldu araba çok zor dağıtıyor kendini