|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: MiTo
|
Arkadaşlar Grande Punto Tjet ile Mito'nun motor yapısı neredeyse aynı, mito şasisi zaten punto üzerine inşa edilmiş. Uzun zamandır kule gergisi arıyorum.
Aracında(grande punto) kule gergisi olan arkadaşlar varsa fikir ya da fotoğraf paylaşabilirlerse sevinirim. Piyasadaki punto için olan gergiler mitoya uyuyor mu acaba ya da internette mito için bulduklarım kuleye bağlanmıyor ve fayda getirmeyecekmiş hissi veriyor. Bu konuda da fikrinizi paylaşırsanız sevinirim. ![]() ![]() ![]() OMP FRONT UPPER STRUT BRACE ALFA ROMEO MiTo 1.4 TURBO | eBay Bu da grande puntodan bulduğum bir örnek ![]() saygılar. |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: got diesel??
|
konunun takipçisiyim. dizel grande puntolara uygulanabilir umarim..
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
|
fotograftaki kule gergisini bu hafta satin aldim. haftasonu firsat olursa montajini yapacagim..
tampon tarafindaki kollarin montaj yerleri var fakat silecek tarafindaki montaj kollari için kulelerde delik açip sabitliyoruz.. mito ile alakasi yok kule gergisinin , yani demk istedigim direk grande punto kule gergisi olarak satiliyor.. ben öyle satin aldim.. zaten üzerinde de grande punto 1.4 için üretilmiştir fln yaziyor=) dizele uyguluycaz bakalim hayirlisi ile=) |
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
|
pardon sen mitoda kullanmak için ariyorsun=) evt kuleye baglanmiyor grande puntoda da fakat faydasiz olcagini düşünmüyorum.
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]() |
bağla artik da görek ne iş yapacak
arka geldi mi ?Edit: bu parayi verdim deme bana gergiye |
|
|