|
|
#1 | |||
![]() |
aracıma 9.5 ofset bbs takmak istiyorum doğal olarak kamber verilicek kamber ve janttan sonra acaba yüksek hızda sıkıntı yaşar mıyım veya makasta ve sıfırdan kalkarken malum 1-2-3 sarıyor ne gibi problem yaşarım fikir verebilicek varmı 195-45-16 ebat
__________________________________ bmw z3 x mazda rx7 x cadillac sts x su vtec x bmw e39 Son Düzenleyen su_vtı; 22-09-2011 19:00. |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]() |
yardım edecek yok mu
__________________________________ bmw z3 x mazda rx7 x cadillac sts x su vtec x bmw e39 |
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: GOLF MK2 "FADIL"
|
Fadıl'da derecesini bilmiyorum ama baya bi var 7ofset Borbet var, 120 140 da arkasının hafifledğini hissediyorum.yüksek hızlarda araç yere daha az basıyor. Fadıl 87 Golf II. Sizin araç nispeten yeni belki farkı olur.
saygılar |
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: Pro Cee'd
|
9.5 offset nedir yahu, ölcmüsler mi? 9 offsettir o muhtemelen.
Kamber verdiginde lastigin yere bastıgı alan azalıyor bu nedenle hem kalkısta hem virajda hem makasta vs su anki haline göre farkeder. 195 45 16 lastigi 9 offsete taktıgında zaten eskisi gibi viraj kasamayacaksın, makas olayını abartamayacaksın. Cünkü lastik öyle geriliyorki virajda janta düsermiyim lastik janttan cıkarmı diye korkuyorsun ![]() Görüntüye baktın mı zaten gazdan ayagını cekiyorsun mecburen ![]() ![]()
__________________________________ Tuned by EcuFast.
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: r53 mcs
|
bızım onde vardı derecesını acısını olcusunu bılmıyorum ama yuksek hızlarda yol tutmuyo arac 1.6 ıes dı aptallasaıyodu saga sola cekıyodu
__________________________________ C R M performance E C U fast |
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: RED VTİ
|
Ben si de kullandim cok pisman oldum aldigima arabanin gideri azaldi çin mali yamulma ihtimali cok fazla
Kamber vermistim arkalara araba yolda gezer oldu bence kimse takmasin degmez takanda en fazla 2-veya 3 hafta sonra cikarip satmaya calisiyor dikkat ederseniz |
|
|
|
|
|
#7 |
![]() |
off görüntü süper ama bi karar veremedim hala
__________________________________ bmw z3 x mazda rx7 x cadillac sts x su vtec x bmw e39 |
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
Otomobil: Honda 98 Vti
|
Umut yapmak istediğin şey çok sakat. Araban hem gidiyor hem güçlü. Sen ofset kasıyorsun. Sence mantıklı mı bu söylediğin. Allah korusun kazaya sebebiyet verir. Bu tip bir işlem. Makine ansızın kontrolünden çıkabilir.
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]() |
ya benimde kafa karışık maşallah çok güzel yürüyor su ama 9 ofset ve jant dışa çıkık oluyor ya mest oluyorum
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
Otomobil: Honda 98 Vti
|
Jant dışa çıkınca aero sorunlarında ortaya çıkar üst hızlarda kayma gezme vs
|
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
Otomobil: GOLF MK2 "FADIL"
|
aracın yüklü bir vtecse asla girme bu işe, 120 140dan sonra çok tehlikeli, hea dersen görüntü daha önce gelir bu hızlara kadar
karar senin
|
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
Otomobil: coming soon loading......%89 nis..... g.r .....p...0 :))))
|
kardeşim kamber görüntü itibarı ile mukkemel ama tutunma yusek hızlarda bi o kadar kötü kendimden biliyorum arkalar 9.5 ofsetti yurtdışından kit aldım önler 8 160-170 den sonra araba kontrolden çıkacakmış gibi oluyor hele es kaza ayağımı gazdan çekiyim dersen o daha da kötü arabanın arkası balık kuyruğu misali oynamaya başlıyor :
![]() ![]()
|
|
|
|
|
|
#13 |
![]() |
off valla ne istediğimi de bilmez oldum suan atmosferik olarak tam dolu bi araç o kadar para harcadım ama bu kamber ofset jant beni benden ediyor
|
|
|
|
|
#14 |
![]()
Otomobil: honda jazz
|
senin araç gerçekten dolu bir araç bence kamber olayını biraz askıya al
|
|
|
|
|
|
#15 |
![]()
Otomobil: ef
|
ruudvanın aracı bilirsiniz izmit dönüşü topspeed videosu çektik ozaman kamber vardı ama nekadar vardı tepkimeler neydi araçta söför olan rıdvana sormak lazım bana bir sorun yok gibi gelmişti yolda bildigimiz düz sayılan otaban keskin viraj makas durumları olmadı.
__________________________________ "Bazen ulastigin cevaplar daha fazla soruya yol acabiliyor." |
|
|
|
|
|
#16 |
![]() |
valla görüntüye yenik düştüm jantları aldım işlerim yoğun diye bu ara ay başı gibi kamber verilip takılıyor
|
|
|
|
|
#17 |
![]()
Otomobil: honda civic si
|
umut benım si dada camber var ben kıt takmadım orjınal parcasını tornalattık , benımde bazı arkadaslarım kıt aldı aracta saga sola oynama var dıyor ama ben hiç sorun yasamadım ki bendekı jantlar hemen hemen 10 ofset teneke...
ama sen kamberı yapınca aracındakı performans düşecek doğal olarak..azda olsa... ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us |
|
|
|
|
|
#18 |
![]() |
kanka bakalım bi jantları aldım daha kamber kit almadım o tornada yapılan işlemide biliyorum ay başına kadar araştırmaya devam ediyorum zaten top speed görme gibi bi derdim yok ama en azından 1-2-3-4 ü kafam rahat bitirmek istiyorum
|
|
|
|
|
#19 |
![]()
Otomobil: honda civic si
|
Ozaman hayırlısı diyor ve beklıyoruz ... ne renk aldın jantları
|
|