|
|
#1 | |||
![]() |
proje: speacer
imalat: DENON iamalat yapılan tezgahlar: cnc torna & dikey işleme merkezi balans= 0 eksen kaçıklığı = 0 malzeme cinsi = AL7075 bijon saplamaları= M12X1.5 kalınlık = 14mm amaç= peugeot206 araca 4x100 jant takmak ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
__________________________________ PRO STOCK GARAGE CNC MACHINE WORKS gidiyormuştu var birde muştulu geçmiş zaman... cumle içinde kullanımı... muştu bir gün camiye gidiyormuştu... |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]() |
güzel çalışma
maliyeti nedir acaba ?
__________________________________ V O L V O S40 |
|
|
|
|
|
#3 |
![]() |
Sonunda yapmışsınız
Bende birisi bunu yapsın die bekliyordum
__________________________________ Quattro... --- YS Engineering --- Torukcars ARGE & Kulvar.info.tr
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: xsara vts
|
bende hazır var zamanında bende yaptırmıstım ısteyen olursa mesaj atabılır
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]() |
bu şekilde bir setin sadece maliyeti
7.5 x 16= 120tl saplamalar 76 tl AL7075 malzemeler __________________________________ PRO STOCK GARAGE CNC MACHINE WORKS gidiyormuştu var birde muştulu geçmiş zaman... cumle içinde kullanımı... muştu bir gün camiye gidiyormuştu... |
|
|
|
|
|
#6 |
![]() |
hoppalaaa kaç aydır speacer ıle geziyorum ben ve kaç takım yaptıgımı hatırlamıyorum ama bu sefer bı yapınayım dedim
__________________________________ PRO STOCK GARAGE CNC MACHINE WORKS gidiyormuştu var birde muştulu geçmiş zaman... cumle içinde kullanımı... muştu bir gün camiye gidiyormuştu... |
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
Otomobil: 306 GTI-6
|
306gti için bi çalışmanız oldu mu hiç? yüksek süratlerde sıkıntı çıkarıyor mu? 240km'ler filan roll mevzusu anlaşılacağı üzere
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]() |
ben kendi aracımda 240 a kadar bizzat denedim daha fazla hızlanamıyorum maalesef en ufak sıkıntı yok
|
|
|
|
|
#9 |
|
TechTurkey
Otomobil: Corsa C
|
jantlar spacerın üstünde ki saplamalara oturuyor peki bu ne kadar güvenli?
__________________________________ ... |
|
|
|
|
|
#10 | |
![]() |
|
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
|
yaptırmayı düşünüyorum bende 120tl son fiyatı mıdır??
spoon jant takıcam, sürtme olayı vs nasıl ayarlıcaz :S ağırlıkları nedir? |
|
|
|
|
|
#12 | |
![]() |
agırlıkları 180gr bende sürtme yapmadı ama 306 yı bılmıyorum açıkçası , sürterse tornaya baglanıp ınceltılır __________________________________ PRO STOCK GARAGE CNC MACHINE WORKS gidiyormuştu var birde muştulu geçmiş zaman... cumle içinde kullanımı... muştu bir gün camiye gidiyormuştu... |
|
|
|
|
|
|
#13 |
![]() |
Ya ben de daha önce evdeki CNC de yapmıştım bikaç takım ama bi türlü fırsat olmadı böle civatalısını yapmak
![]() Birde siz aluminyumu kaç TL den alıyorsunuz ?? burada 12TL ydi en son (7bin serisi) , uzun süredir almadım bende.. __________________________________ Quattro... --- YS Engineering --- Torukcars ARGE & Kulvar.info.tr
|
|
|
|
|
|
#14 |
![]()
Otomobil: hdi 68 hp
|
Cok iyi gozukuyo abi hadi bakalim montaj ve sonrasida benden gelicek
__________________________________ 206 1.4 hdi 68hp yavru mürekkep balığı ![]() powered by ecufast d.r. ecu powered by p.p.r. motorsport,,powered by imamoglu turbo powered by maxi powered by tdipower powered by ecutuned
|
|
|
|
|
|
#15 |
![]()
|
vay hain aldın mı hemen
![]()
|
|
|
|
|
|
#16 |
![]()
Otomobil: Kadett
|
Evet çok iyi görünüyor abi eline koluna sağlık
__________________________________ 5 yaşindaki Rize'li bir Çocuğun dolmuşta Annesine dediği gibidir Belkide Hayat ; "Hem vuriyysun Hem Ağlama Diysun" |
|
|
|
|
|
#17 | |
![]() |
yanı kabaca bı hesapla 20mm bır speacer için malzeme maliyetini formul olarak sıze sunayım ( 150 çapında 20mm speacer 8mm de jant merkezleme faturası=28mm temiz ölçü, mınımum 3mm de kaba talaş için 31mm baz alıyorum) r x r x 3.14 x h x özgül agırlık x kg fiyatı 75 x 75 x 3.14 x 31 x 2.8 x 18 = 27,5 tl 27.5 x 4 = 110 tl sadece 4 speacer için malzeme malıyeti (AL7075) __________________________________ PRO STOCK GARAGE CNC MACHINE WORKS gidiyormuştu var birde muştulu geçmiş zaman... cumle içinde kullanımı... muştu bir gün camiye gidiyormuştu... |
|
|
|
|
|
|
#18 |
![]() |
ona yaptım zaten ama kargoya yetiştiremedim yogunluktan kusuruma bakmasın kardeşim yarın kargoda speacerlar
|
|
|
|
|
#19 |
![]()
Otomobil: hdi 68 hp
|
İsin basi benden cikti kanka o.z. Niye evde saniyosun
__________________________________ 206 1.4 hdi 68hp yavru mürekkep balığı ![]() powered by ecufast d.r. ecu powered by p.p.r. motorsport,,powered by imamoglu turbo powered by maxi powered by tdipower powered by ecutuned
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |