|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: look for new one
|
arkadaslar arabamdakı 205 gtı jantlarını satıp hep takmak ıstedıgım replıka spoomlardan almaya karar verdım ama araya kac mm spacer kullanmalıyım ?
cıvıclerın et degerı sanırım 35 benımkısıde 15 sımdı ben 20mm lık spacer yaptırırsam jantlar yandan bakıldıgında dumduz dururmu ? jantın ıcerıde kalmasından nefret edıyorum :S bu uygulamayı daha once yapan warmı acaba ? tesekkurler __________________________________ You can sleep in your car but can't race with your house Megasquirt, Vems tamircisi
|
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]() |
mengü abi yakışmaz aman diyorum
__________________________________ 34 TT 540, aynen öyle 540cid tt
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: Peugeot
|
ben 20mm kullanmıştım..
sürtme filan olmuyor.. lastikler tam hizada ne içerde ne dışarda.. ![]() bende takıcaktım spoom fatoşda yapmıştık.. ![]() +106 |
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
|
walla bıtane compomotıve lı saxo gordum ssc de onun onda bırı kadar yakıssa bence yeter ama sen antı hondacı kemal olarak dıyosan bısı dıemıcem :-)
tesekkurler gokı bu jantları bılıyorum ama spacerlı olduklarını bılmıyodum eger 16 da sıkıntı cıkartmadıysa 15 de hıc sorun olmaz muhtemelen __________________________________ You can sleep in your car but can't race with your house Megasquirt, Vems tamircisi
|
|
|
|
|
|
#5 | |
![]()
|
Son halinde de 15inc vardı işte yine 20mm spacer kullanıyodum dediğin gibi 15de hiç bir sıkıntı olmadı.
|
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: 1.4 vti kırmasi
|
cok yakısmıss maslalsahh..jdm olmuss kanat flnn
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
|
gokı spacerın 4x100 luk olan kısmını dıbı dıslı olan saplamalar war presle basılıyolar o sekıldemı yaptırdın yoksa dıs actırıp mı sıkmıstın
__________________________________ You can sleep in your car but can't race with your house Megasquirt, Vems tamircisi
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]() |
@ ZD
Allah nazardan saklasın... Yemin ediyorum yok böyle güzellik... |
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
Otomobil: im şu anda yok.
|
|
|
|
|
|
|
#10 | |
![]()
|
könig in spacer ı idi mengü, malzeme kalitesi saplama kalitesi olsun çok iyiydi. simdilerde yok ben powershop dan almıştım bugun yeniden konig spacer bulsam 4.100 bi jant takarım.powershop getirmiyormuş artık, geçen sene sormuştum.. marka dışında oldumu saplamadan yana değililm diş açtırıp bijon kullanmayı tercih ederim.. spacer konusunda geçende bi konuda DENON un yaptıgını gördüm işçilik güzeldi ama ihtiyacım olmadıgı için detay sormadım.kendisi ile detaylı konusabilirsin cnc işi ile ugrasıyor diye biliyorum.. __________________________________ Son Düzenleyen Göki,ZD; 18-10-2011 02:55. |
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |