|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: hdi 68 hp
|
http://www.techturkey.com/forum/modi...-coilover.html
linkteki coiloverı aracıma alıcam ama partner da %50 sertlik benim aracıma fazla gelirmi %25 e indiriyimmi malum benim araba çok hafif namiştayn yapımı coilover __________________________________ 206 1.4 hdi 68hp yavru mürekkep balığı ![]() powered by ecufast d.r. ecu powered by p.p.r. motorsport,,powered by imamoglu turbo powered by maxi powered by tdipower powered by ecutuned
|
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
|
sertlik sorunu ??
__________________________________ 206 1.4 hdi 68hp yavru mürekkep balığı ![]() powered by ecufast d.r. ecu powered by p.p.r. motorsport,,powered by imamoglu turbo powered by maxi powered by tdipower powered by ecutuned
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
TechTurkey
Otomobil: fio emo 95ps
|
Neye göre %50? Zaten onun ölçüsü yok. Valfin dört deliğinin ikisini kapatıp %50 diyorlar.
Kaldı ki yay sertliğinden kimsenin haberi yok. Yaylar görüntüden çin işi coil yaylara benziyor. Custom coil demek macera demek, vakit demek, uğraş demek, zaman kaybı demek. E tabi ne kadar ekmek, o kadar köfte demek. __________________________________ “ Ever tried. Ever failed. No matter. Try Again. Fail again. Fail better. ” Samuel Beckett |
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
|
Ne kadar ekmek o kadar kofte kesinlikle bunun macerasinin farkindayim ama en azindan isim gorulsun mantigi ile yaklasinca cozum iyi geliyor yaylar cin isi gibi durabilir zaten cok kaliteli bi malzeme kullansalar kimseye satamazlar diye dusunuyorum sertlige gelince 4 taneden 3 kapatincada bir miktar daha yumusatir gibi oluyor
![]() tesekkurler bu arada
__________________________________ 206 1.4 hdi 68hp yavru mürekkep balığı ![]() powered by ecufast d.r. ecu powered by p.p.r. motorsport,,powered by imamoglu turbo powered by maxi powered by tdipower powered by ecutuned
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |